Κόσμος

Αλιγάτορας χτύπησε το κουδούνι για να... μπει - Δείτε το βίντεο

Τρομερό περιστατικό... Η ευγένεια του αλιγάτορα δεν περιγράφεται.

Την απίστευτη σκηνή που ένας μεγάλος αλιγάτορας προσπάθησε να μπει μέσα σ’ ένα σπίτι στη Νότια Καρολίνα χτυπώντας το κουδούνι κατέγραψε ένα βίντεο!

Στις εντυπωσιακές εικόνες διακρίνεται το σαρκοβόρο ερπετό να σηκώνεται στα πίσω πόδια και να προσπαθεί επίμονα να χτυπήσει το κουδούνι.

Το βίντεο κατέγραψε η ιδιοκτήτρια της κατοικίας στη Myrtle Beach, Κάρελ Αλφάνο, που βρήκε σοκαρισμένη τον μήκους δύο μέτρων αλιγάτορα με... τους καλούς τρόπους όρθιο στη βεράντα του σπιτιού της. «Ήταν ό,τι πιο cool θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον», είπε σε τοπικό δίκτυο -αφού προηγουμένως ξεπέρασε τον αρχικό της φόβο-... Αλλά οι γείτονές της είχαν μάλλον διαφορετική γνώμη, αφού δήλωσαν τρομοκρατημένοι από την παρουσία του αλιγάτορα στη γειτονιά τους.  
https://www.youtube.com/watch?v=puvAd6JHvDU

Eιδοποίησαν, μάλιστα, τις Αρχές που απομάκρυναν τον ανεπιθύμητο επισκέπτη και τον άφησαν στη συνέχεια ελεύθερο σε ερημικό σημείο αρκετά μακριά. Η αρμόδια υπηρεσία -South Carolina Department of Natural Ressources- υποστηρίζει ότι οι αλιγάτορες δεν συνιστούν κίνδυνο για τους ανθρώπους και καλεί τους κατοίκους να μην την ειδοποιούν για ερπετά με μήκος μικρότερο του ενάμιση μέτρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ