Πολιτική

Αλαζόνας μέχρι τέλους ο Τσίπρας: Ακόμη να συγχαρεί τον Μητσοτάκη για τη νίκη του!

Η ήττα στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία ήταν συντριπτική και δεν μπορεί αυτή η μάχη να μην αφορά και την προσωπική μάχη των δύο αρχηγών.

Η πίκρα του Αλέξη Τσίπρα που πλέον κατάλαβε και ο ίδιος ότι οι ημέρες του στην εξουσία δεν είναι πολλές ήταν τόσο μεγάλη που τον οδήγησε και σε μία μεγάλη πολιτική απρέπεια που έχει σχολιαστεί από τους πάντες.

Ούτε στον λόγο του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που ανακοίνωσε την κήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών αλλά ούτε και προσωπικά δεν συνεχάρη τη Νέα Δημοκρατία ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη τους.

Οι φορές που έχει γίνει αυτό στην Ελλάδα είναι ελάχιστες και φυσικά δείχνει μία μικροπρέπεια που δεν ταιριάζει σε αρχηγό κόμματος που θέλει να ισχυρίζεται ότι αποτελεί τον δεύτερο πόλο την πολιτική σκηνή της χώρας.

Πολλοί λένε ότι αυτή του η στάση σηματοδοτεί και με ποιον τρόπο θα θελήσει να διαχειριστεί τις ημέρες που απομένουν μέχρι την διενέργεια των πρόωρων εκλογών και την πτώση του από την κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι ότι όταν δεν αναγνωρίζει κάποιος την ανωτερότητα του αντιπάλου του δεν μπορεί να εύχεται ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

«Είναι δύσκολο να διαχειριστεί το αποτέλεσμα ο κύριος Τσίπρας διότι δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή του» τόνισε, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα συμπληρώνοντας ότι το γεγονός ότι δεν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια ένδειξη αλαζονείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...