Περιβάλλον

Αιματηρή επίθεση καρχαρία σε 10χρονο αγόρι που έχασε το πόδι του

Θύμα επίθεσης καρχαρία έπεσε ένα 10χρονο αγόρι στη Νέα Καληδονία. Από την επίθεση έχασε το δεξί του πόδι και τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιά. Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα αγόρι μόλις 10 ετών έχασε το πόδι του μετά από επίθεση καρχαρία, ενώ κολυμπούσε με την αδελφή του σε απαγορευμένη περιοχή, στη Νουμέα, πρωτεύουσα της Νέας Καληδονίας.

Εκτός από το δεξί πόδι, ο καρχαρίας τραυμάτισε το αγόρι και στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με τα «Nouvelle Calédonie la 1ère» και το ραδιόφωνο RRB.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πιστεύεται ότι επρόκειτο για ταυροκαρχαρία ο οποίος επιτέθηκε στο αγόρι που κολυμπούσε στην πρύμνη σκάφους μαζί με την αδελφή του η οποία πρόλαβε να γλυτώσει.

Ο πατέρας του παιδιού βούτηξε στο νερό για να βοηθήσει τον γιο του, αλλά είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά. Το 10χρονο παιδί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Η Νέα Καληδονία, η οποία βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Αυστραλίας, είναι υπερπόντια γαλλική κτήση όπου σημειώνονται συχνά επιθέσεις καρχαριών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές