Πολιτική

Αθάνατο ελληνικό κράτος: Τραγελαφικές καταστάσεις με τους εκλογικούς σάκους!

Κωμικοτραγικές ιστορίες με πρωταγωνιστές... εκλογικούς σάκους και δικαστικούς αντιπροσώπους στην Κρήτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Συνέβησαν και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις διάφορα «παράδοξα» με την διαδικασία παραλαβής των εκλογικών σάκων, αλλά φαίνεται ότι η τωρινή πάει για…ρεκόρ!

Όπως αναφέρει το ekriti ο τελευταίος σάκος με ψηφοδέλτια έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, τρεις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης!

Άνδρες της Ασφάλειας, μετέβησαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου διέμενε δικαστική αντιπρόσωπος, η οποία ήταν άφαντη από τη Δευτέρα και δεν σήκωνε το κινητό της.

Η δικαστικός που ήρθε στην Κρήτη για τις εκλογές από την Αθήνα, επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας και απόλυτη… αδυναμία να μεταβεί στο Πρωτοδικείο για να παραδώσει τον σάκο, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί η αστυνομία!

Πήρε μαζί της τον σάκο στην Αθήνα!

Σύμφωνα με το cretalive ένας άλλος σάκος...»ταξίδεψε» στην Αθήνα, μαζί με την Δικαστική αντιπρόσωπο η οποία γνωστοποίησε ότι «τον στέλνει πίσω»!

Για άλλος σάκο η αρμόδια δικαστική αντιπρόσωπος δήλωσε «αδυναμία» να διαχειριστεί το θέμα (!) και στήθηκε επιχείρηση για την παραλαβή του με τη βοήθεια περιπολικού της αστυνομίας!

Δικαστικοί αντιπρόσωποι σε απόγνωση!

Τα περιστατικά δικαστικών αντιπροσώπων σε… απόγνωση ήταν πολλά, ενδεικτικό σε κάποιες περιπτώσεις του τεράστιου, φόρτου εργασίας, λόγω των τεσσάρων καλπών.

Δικηγόρος μετέβη κλαίγοντας χθες στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, λέγοντας ότι δεν θέλει να ξαναζήσει την ίδια διαδικασία, ενώ άλλη, σε δήμο εκτός Ηρακλείου, έπαθε κρίση πανικού και επιστρατεύτηκε… αστυνομικός για να την ηρεμήσει.

Πηγή: ekriticretalive

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ