Ρωσία

Έτσι θα ενισχυθούν ποσοτικά και ποιοτικά τα καλύτερα ρωσικά μαχητικά Su-35S

Τα αναβαθμισμένα μαχητικά αεροσκάφη τέταρτης γενιάς Su-35S αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τα χαρακτηρίζουν ως τα καλύτερα μαχητικά για «αερομαχίες» στον κόσμο, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και αμερικανικά αεροσκάφη.

Με τα εξοπλιστικά προγράμματα της Μόσχας να έχουν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και μεγέθυνση, ο στόλος μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας του Προέδρου Πούτιν σκοπεύει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σε αριθμούς, όχι μόνο με το stealth Su-57, αλλά και με τα απίστευτα Su-35S.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις θα παραλάβουν είκοσι (20} αναβαθμισμένα μαχητικά αεροσκάφη τέταρτης γενιάς Su-35S, μέχρι το τέλος του 2020.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά την επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας της  Ρωσίας στο μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών της χώρας στην περιοχή Komsomolsk-on-Amur.

Ο ίδιος δήλωσε πως σύμφωνα με την ισχύουσα σύμβαση, αναμένονται να παραδοθούν ακόμα 20 μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-35S το 2019 και το 2020.

Τέλος σημείωσε πως στο εργοστάσιο αεροσκαφών στην περιοχή Komsomolsk-on-Amur γίνονται εργασίες για τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω αναβάθμιση του μαχητικού αεροσκάφους Su-35S, υιοθετώντας τα παραδείγματα και τις εμπειρίες των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων από τις συγκρούσεις στην Συρία.

Συγκεκριμένα, οι επόμενες εκσυγχρονισμένες εκδόσεις του Su-35S θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους τύπους βλημάτων αέρος-αέρος και αέρος-εδάφους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...