Εσωτερική Ασφάλεια

Ένοπλη συμπλοκή στον σταθμό Λαρίσης – Στο νοσοκομείο σεσημασμένος κακοποιός

Από το σημείο που έγινε η συμπλοκή, ένας άνδρας 30 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, καθώς έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μηρό. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο Νοσοκομείο και είδαν των 30χρονο άνδρα, αμέσως κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με μια πολλή γνώριμη φυσιογνωμία στις υπηρεσίες τους, καθώς ο τραυματίας έχει στην «πλάτη» του κάτι παραπάνω από το μισό Ποινικό Κώδικα της χώρας.

Πρόκειται για ομογενή γεννημένο στην Αλβανία, οποίος από 13 χρόνων απασχολεί τις Αρχές για διάφορα αδικήματα όπως κλοπές, ληστείες, ναρκωτικά και οπλοκατοχή. Η συμπλοκή που σημειώθηκε μόλις 200 μέτρα από την κατοικία του στον σταθμό Λαρίσης, μάλλον οφείλεται σε διαφορές που είχε με τον άγνωστο στις Αρχές οπλοφόρο, μάλλον για δοσοληψίες με ναρκωτικά.

Στο σημείο οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας που ανέλαβαν τις έρευνες, περισυνέλεξαν δυο κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Το «βιογραφικό» του 30χρονου στην παρανομία είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς άρχισε να «περπατά» στα δύσκολα μονοπάτια του υποκόσμου από τα 13 του χρόνια. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη του σύλληψη πραγματοποιείται από το Τμήμα Ανηλίκων τις Ασφάλειας με την κατηγορία τις κλοπής το 2001, ενώ σε ηλικία 16 ετών, και συγκεκριμένα το 2004 συλλαμβάνεται εκ νέου επίσης για κλοπή και διατάσσεται από τον αρμόδιο εισαγγελέα ο εγκλεισμός του σε ίδρυμα ανηλίκων, από το οποίο αποδρά τελικά στο 2006.

Την ίδια χρονιά συλλαμβάνεται στον Άγιο Παντελεήμονα για κατοχή ναρκωτικών, ενώ λίγους μήνες μετά πάλι οι αστυνομικοί του ιδίου Τμήματος του περνούν εκ νέου χειροπέδες, επίσης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Το 2008 συλλαμβάνεται κατά την διάρκεια εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορούνταν για ληστείες ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Ακολουθούν εκ νέου συλλήψεις αυτή την φορά για πλαστογραφία, ακόμα και για οπλοφορία και μάλιστα την στιγμή που είναι έγκλειστος στης φυλακές του Αυλώνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ