Κόσμος

Ένας 27χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Σουηδία

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι μία νέα μόδα που έχει κερδίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης. Στη Σουηδία, ένας 27χρονος άνδρας που κυκλοφορούσε με το πατίνι του παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κι έχασε τη ζωή του.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη Σουηδία αφού παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο, ενώ κυκλοφορούσε με το ηλεκτρικό πατίνι του, έγινε σήμερα γνωστό από τις σουηδικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ στην πόλη Χέλσινγκμποργκ, στη νότια Σουηδία. Το θύμα, ένας 27χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προτού υποκύψει στα τραύματά του.

Η διαχειρίστρια εταιρεία Voi είχε ξεκινήσει την κυκλοφορία των ηλεκτρικών πατινιών στο Χέλσινγκμποργκ την Τετάρτη, δηλαδή την παραμονή της τραγωδίας.

«Συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία στο πλαίσιο αυτής της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου, τα ηλεκτρικά πατίνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους δρόμους των σουηδικών πόλεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...