Απόψεις

Έλεος πια με τις ύβρεις των ψευτοπροοδευτικών “παραβολάνων” στον Έλληνα! Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη με το ακροδεξιό “τσουνάμι” και συγκρίνετε

Του Μάνου Χατζηγιάννη

“Η εντιμότητα στην πολιτική είναι συνέπεια της δύναμης, η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας” έλεγε ο Βλαντιμίρ Λένιν.

Ο Λένιν το έλεγε όχι ο Μπίσμαρκ ή ο Ντε Γκωλ...

Αυτό που συμβαίνει από χθες το βράδυ με τους κρετίνους της ψευτοπροοδευτικότητας , οι οποίοι επιδιώκουν με χλευασμό, ειρωνεία, αήθη σχόλια και γενικά επιθετικότητα άνευ προηγουμένου να απαξιώσουν το εκλογικό μήνυμα και να υποτιμήσουν την νοημοσύνη του Έλληνα ψηφοφόρου, επειδή δεν “σταύρωσε” τα κατά Πάγκαλον “ρετάλια της Αριστεράς” και έστειλε στα τάρταρα την αριστερομπερδεμένη πολιτική τους, είναι δείγμα στην καλύτερη περίπτωση έλλειψης ψυχραιμίας και σην χειρότερη ανόητης πολιτικής αντίληψης!

Το γελοίο είναι πως οι ινστρούκτορες του Political correct κατηγορούν τον Έλληνα πως δεν έχει κρίση, όταν οι ίδιοι είναι οι πρώτοι που τον θέλουν “τυφλό” για να μπορούν να τον χειραγωγούν εκμεταλλευόμενοι την αντιληπτική του αναπηρία.

Έχοντας παρακολουθήσει ο γράφων από πολύ κοντά τις χθεσινές εκλογές, ως μέλος μέσα σε εκλογικό τμήμα, δηλώνω υπεύθυνα πως στις 12 ώρες της διαδικασίας, ήρθα σε επαφή με κάποιους εκλογείς που λόγω τιμής δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε να μου κρατήσουν το σκύλο για να πάω στο περίπτερο.

Με την μόνη διαφορά πως αυτοί είναι η μαγιά, που επιζητούν όλα τα κόμματα, όλων των παρατάξεων, για να τους παραμυθιάσουν και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους.

Η ποδηγέτηση των μαζών συνέβαινε και θα συμβαίνει εις τους αιώνες των αιώνων γιατί.... it takes two to tango!

Από την μια οι πολιτικοί αμοραλιστές και από την άλλη εκείνοι που “διορίζουν” άλλους να σκέφτονται και να αποφασίζουν για λογαριασμό τους κατ΄εξακολούθηση, γιατί δεν έχουν το σθένος να πάρουν την μοίρα στα χέρια τους.

Όπως γράφει ο Γκυσταβ Λε Μπον στην “Ψυχολογία των μαζών”, η μάζα οδηγείται σχεδόν αποκλειστικά από το ασυνείδητο.

Και συνεπώς εκεί βρίσκουν χώρο δράσης...οι ασυνείδητοι! Και οι ασυνείδητοι δεν έχουν παραταξιακές ταμπέλες. Η ευπιστία, η αντίληψη της ψήφου ως συναλλαγής με ανταλλάγματα, η έλλειψη παιδείας και άλλα χαρακτηριστικά του σύγχρονου νεοΈλληνα προφανώς και αποτελούν βούτυρο στο ψωμί αυτών των ασυνείδητων.

Απλώς αποτελεί τεράστια υποκρισία να κατακεραυνώνουμε τον Έλληνα όταν παρασύρεται από τον αντίπαλό μας επειδή δεν παρασύρθηκε πρώτα από εμάς!!

Ιδίως όσον αφορά στο ζήτημα της ακροδεξιάς οι ψευτοπροοδευτικοί “παραβολάνοι” ξεσάλωσαν επειδή ο Έλληνας ψήφισε για παράδειγμα τον Βελόπουλο.

Τόσο μικρός πολιτικός νους. Γιατί αν τα βάλει κανείς κάτω με ψυχραιμία, είναι η πρώτη φορά που η επίσημη ακροδεξιά στην Ελλάδα ηττάται σε εκλογική αναμέτρηση εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί ο Βελόπουλος να αποδειχθεί νέος Καρατζαφέρης, αλλά την ζημιά του στην Χρυσή Αυγή την έκανε!

Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής “έσπασε” με τον ουρανοκατέβατο Βελόπουλο, που μπορεί να καρπώθηκε τα οφέλη της τηλεοπτικής δημοσιότητάς του, αλλά μήπως άλλοι δεν έγιναν μέχρι και Αντιπρόεδροι κόμματος λόγω αυτού του είδους της τηλεοπτικής παρακμής;

Το σχεδόν 5% της Χρυσής Αυγής σε μια Ευρώπη, που η ακροδεξιά αναπτύσσεται με το σταθερό και γοργό βήμα της χήνας είναι σοβαρό πλήγμα. Και έγινε στην Ελλάδα!! Όχι την Γαλλία του Μακρόν. Στην οποία Γαλλία αντιθέτως η Λεπεν σάρωσε.

Επίσης ο Κασιδιάρης δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο στην Αθήνα όσο και αν το διατυμπάνιζε και ενδεχομένως να πλήρωσε και την “πατροπαράδοτη” κόντρα με το περιβάλλον Μιχαλολιάκου.

Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε: “Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο, θα ξαναγυρίσουμε περισσότερο δυνατοί!” και ακούστηκε σαν τον Αντετοκούνμπο-τον οποίο έχει “στολίσει” κανονικά- όταν ο εθνικός μας Γιάννης αποκλείστηκε από τους τελικούς του NBA.

Στην Ελλάδα, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή όσο και αν στρογγύλεψε τον λόγο της τα τελευταία χρόνια απέτυχε βάσει αποτελέσματος.

Στην Ευρώπη από την άλλη το “άνθος του κακού” εκπέμπει .... μεθυστική μυρωδιά.

Για παράδειγμα στο Βέλγιο, το κόμμα, το οποίο περιελάμβανε ιδρυτές- συνεργάτες με τη ναζιστική Γερμανία και του οποίου τα στελέχη έχουν μια πλούσια ιστορία αντισημιτισμού, κέρδισε περίπου το 15% των εθνικών ψήφων, τριπλασιάζοντας, σε σχέση με το περίπου 3% που είχε στην προηγούμενη κάλπη, το ποσοστό του!

Πρόκειται για το βελγικό ακροδεξιό κόμμα που τριπλασιάζει το μερίδιο των ψηφοφόρων του και γίνεται το 2ο μεγαλύτερο και κατά συνέπεια ισχυρή αντιπολίτευση. Το ακροδεξιό φλαμανδικό κόμμα του Βελγίου αναδείχθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα στις ομοσπονδιακές εκλογές της Κυριακής. Είχε λιγότερο από 4% στις εκλογές του 2014.

Στην Εσθονία το ακροδεξιό κόμμα συγκυβερνάει πλέον μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Στη Γαλλία, το κόμμα της Marine Le Pen, διατήρησε τη θέση του ως το μεγαλύτερο γαλλικό κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αφού κέρδισε το 23,2% των ψήφων στις εκλογές αυτές.

Αλλά και σε άλλες χώρες τα παραδείγματα είναι πολλά.

Επομένως καλό θα ήταν πριν ξεράσουν χολή οι “Ιεροεξεταστές” της ψευτοαριστεράς να δουν και να συγκρίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα και τι στην υπόλοιπη Γηραιά Ήπειρο...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ