Κοινωνία

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ο δολοφόνος έπνιξε την 29χρονη, κλείδωσε και έφυγε – Τι ερευνούν οι Αρχές

Το μυστήριο του θανάτου της 29χρονης από τη Γεωργία, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές.

Την άτυχη κοπέλα -μητέρα δύο μικρών παιδιών- εντόπισε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Σκοπευτηρίου, στην Καλλιθέα, η θεία της, η οποία την αναζητούσε από την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δολοφόνος έπνιξε την 29χρονη περνώντας από τον λαιμό της μία γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο της. Στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι κανονικά, κλειδώνοντας και την πόρτα. Σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στον χώρο, ενώ όλα τα πράγματα ήταν στη θέση τους, έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας.

Οι Αρχές έχουν ήδη εξετάσει τα στενά συγγενικά της πρόσωπα, τον πατέρα, τη θεία της, αλλά και τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε στο σημείο αμέσως μόλις έμαθε τι είχε συμβεί. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το έγκλημα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην εργασία του και στη συνέχεια στο σπίτι του, όπου πρόσεχε το μεγαλύτερο παιδί τους, όπως είχε συμφωνήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα, σημείωσε πως οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 29χρονης, οι οποίοι κάνουν λόγο για έντονους καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία το τελευταίο διάστημα.
«Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι Αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την 29χρονη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ