Τι ετοιμάζουν οι κομιστές της παγκοσμιοποίησης; – Κλειστά στόματα για την φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ – Οργιάζουν οι φήμες

Δημοσίευση: 23 Μαΐου 2019, 9:44 μμ | Ανανέωση: Μάιος 23, 2019 στις 9:45 μμ

Κάθε φορά που ένα άρθρο επικαλείται τον όρο «Bilderberg»αρκεί για να σημάνει συναγερμός και να γίνει…ανασκόπηση σε κάθε πιθανή και απίθανη θεωρία συνωμοσίας.


Βέβαια η ετήσια συνάντηση των ελίτ του κόσμου κάθε άλλο παρά αθώα είναι και έχει αποδειχτεί πολλάκις αυτό , ενώ μόνο και μόνο πως στο πλαίσιό της διεξάγονται κάποιες πολύ αμφιλεγόμενες συζητήσεις, που το μόνο που γνωρίζουμε για αυτές είναι πως δεν θα τις μαθουμε ποτέ, αρκεί!

Αυτό όμως που φέτος έχει προξενήσει απορίες είναι πως έχουμε φθάσει αισίως στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου και δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία πληροφορία ούτε για τον τόπο ούτε για την ημερομηνία της συνεδρίασης για το 2019.

Κάποιοι, υποστηρίζουν πως αυτό έχει γίνει ηθελημένα για να μην επηρεαστεί η διεξαγωγή των ευρωεκλογών, αλλά γενικά ο χρόνος πιέζει, μιας και η συνήθης ημερομηνία της συνεδρίασης κυμαίνεται περί των αρχών του Ιουνίου.

Πέρυσι, ο τόπος συναντήσεως ανακοινώθηκε από τον Ιανουάριο (Τορίνο), αλλά σε αντίθεση με τις προηγούμενες συναντήσεις, η παρουσία του Τύπου ήταν ακόμη πιο περιορισμένη από άλλες χρονιές, όταν και διέρρεαν έστω κάποιες πληροφορίες.


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η μυστικιστική Λέσχη έχει μάθει να φιλάει καλύτερα τα νώτα της και έτσι έχουν χάσει οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ εναλλακτικών ειδήσεων την πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορήση.

Αυτός είναι, σύμφωνα με τους αναλυτές, και ο λόγος για τον οποίο είναι εμφανές ότι οι λεπτομέρειες της συνάντησης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και πιθανότατα δεν θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε όσοι είναι να συμμετάσχουν το ξέρουν ήδη…

Παρά τις περιορισμένες διαθέσιμες πληροφορίες το μόνο σίγουρο είναι πως η Bilderberg 2019 πρόκειται να συμβεί, αλλά κανείς δεν ξέρει πού ή πότε.