Πολιτική

Σόιμπλε: Καλύτερη η κατάσταση, όμως οι Ελληνες έχουν κι άλλες θυσίες

Την πεποίθηση ότι η διαδικασία μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα εξακολουθεί να είναι δύσκολη εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ωστόσο μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου και πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας μιλώντας στα «ΝΕΑ» τονίζει ότι η χώρα έχει πολύ διαφορετικές οικονομικές προοπτικές σε σχέση με την περίοδο προ οκταετίας. Παράλληλα τόνισε ότι οι πολίτες έχουν υποχρεωθεί να κάνουν θυσίες.

Συγκεκριμένα ο Σόιμπλε είπε:
«Η διαδικασία μεταρρυθμίσεων δεν ήταν εύκολη για την Ελλάδα και εξακολουθεί να είναι δύσκολη, καθώς όλοι οι πολίτες έχουν υποχρεωθεί να κάνουν θυσίες. Βεβαίως η χώρα σας δεν έχει ακόμη ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, αλλά βρίσκεστε σε πολύ καλύτερη θέση και τώρα έχετε διαφορετικές οικονομικές προοπτικές σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...