Κοινωνία

Στο Σαν Φρανσίσκο το τερμάτισαν! Απαγορεύονται οι πινακίδες προειδοποίησης με το μαύρο ανθρωπάκι...γιατί είναι ρατσιστικές!

Πάνω που λές πως δεν μπορεί να πάει παραπέρα η παράνοια με το τι είναι political correct και τι δεν είναι, κάποια νέα αφορμή έρχεται να αποδείξει πως το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στη Γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ γίνονταν συχνά στόχοι διαρρηκτών, και για το λόγο αυτό οι τοπικές αρχές τοποθέτησαν σήμανση που προειδοποιούν τους επισκέπτες να μην αφήνουν χρήματα ή τιμαλφή στα οχήματά τους.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τους ... προοδευτικούς!

Το μαύρο ανθρωπάκι σε λευκό φόντο που λίγο πολύ αποτελεί την παγκόσμια προεπιλογή για κάθε απλό αποτελεσματικό σήμα προειδοποίησης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις!

 

Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, οι πινακίδες, οι οποίες τοποθετήθηκαν τον Φεβρουάριο, ερμηνεύονται από μερικούς επισκέπτες της γέφυρας ότι απεικονίζουν ένα "πρόσωπο χρώματος" των ληστών όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της περιφέρειας Priya Clemens.

Και έτσι, απαντώντας στις ανησυχίες ότι η φιγούρα μπορεί να ήταν προσβλητική, η περιφέρεια άλλαξε τις πινακίδες με ανθρωπάκια με πορτοκαλί χρώμα.

"Τα σημάδια έχουν σκοπό να προειδοποιήσουν, να μην προσβάλλουν", είπε η Clemens. "Θέλουμε να διατηρήσουμε την εστίαση στο κύριο μήνυμα ασφάλειας."

Και μη χειρότερα!!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...