Εσωτερική Ασφάλεια

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την ομηρία λεωφορείου στη Ζαχάρω: «Είμαι ο Χριστός - Θα κάνεις ότι σου λέω»

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ηλείας, κατά τη διάρκεια ομηρίας του από έναν άνδρα που τον απειλούσε με μαχαίρι.

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/05) στην Ηλεία, όπου ένας Ρομά απειλούσε με μαχαίρι τον οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ.

https://youtu.be/CcCowyNNYcY

Το δρομολόγιο του λεωφορείου είχε τελικό προορισμό την Ζαχάρω. Στο λεωφορείο επέβαιναν περισσότεροι από δέκα άνθρωποι, στην πλειονότητα τους νεαρής ηλικίας. Ένας από τους επιβάτες είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο του ΣΚΑΪ, καλεί τον οπλισμένο άνδρα να ηρεμήσει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δράστης βρισκόταν εκτός ελέγχου και σε κατάσταση παραληρήματος έλεγε στον οδηγό «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο Χριστός».

Ο δράστης ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στην Καλαμάτα και ανάγκασε τους επιβάτες να κατέβουν από το λεωφορείο, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και έσπευσε στην περιοχή. Αστυνομικοί έκαναν σινιάλα διακριτικά στον οδηγό και εκείνος κατάλαβε ότι έπρεπε να τους δώσει τη δυνατότητα να γίνει επιχείρηση.

Έτσι, ο οδηγός προφασίστηκε πως έπρεπε να εφοδιαστεί με καύσιμα και σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο δράστης ζήτησε από τον οδηγό να πει στον πρατηριούχο να βάλει καύσιμα και να του δώσει ότι χρήματα είχε στο ταμείο του.

Όταν άνοιξε την πόρτα ο οδηγός, εισέβαλαν οι αστυνομικοί, που ακινητοποίησαν τον δράστη και έτσι η ομηρία έλαβε τέλος.

Δείτε στο βίντεο πώς περιέγραψε το περιστατικό ο οδηγός του λεωφορείου:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...