Κεφαλογιάννης για πατέρα Τσίπρα: Fake η φωτογραφία μεν, πλούτισε επί χούντας δε (βίντεο)

Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2019, 8:03 μμ

Μέσω twitter ανέλαβε την ευθύνη για την ψεύτικη φωτογραφία του πατέρα Τσίπρα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο βουλευτής της ΝΔ ωστόσο αφήνει νέα υπονοούμενα για την οικογένεια του πρωθυπουργού.


Μετά από σχεδόν 24 ώρες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε ότι η φωτογραφία που έδειξε την Πέμπτη σε τηλεοπτική εκπομπή ισχυριζόμενος ότι απεικονίζει τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τους πραξικοπηματίες Παττακό, Παπαδόπουλο και Μακαρέζο είναι ψεύτικη.

Ωστόσο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης άφησε νέα υπονοούμενα για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας ότι πλούτισε επί χούντας και ότι θα επανέλθει.

«Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη» έγραψε στο twitter o Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Στη συνέχεια ωστόσο προσθέτει: «Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλαδή μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν».


Τι προηγήθηκε του tweet Κεφαλογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης σε τηλεοπτικό πάνελ στο kontra το βράδυ της Πέμπτης ισχυρίστηκε ότι στην φωτογραφία είναι ο πατέρας του πρωθυπουργού. Παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι καλεσμένοι του επεδείκνυαν σχετικό δημοσίευμα των «Ελληνικά Hoaxes» που αποδείκνυε ότι ο εικονιζόμενος είναι το στέλεχος της χούντας των συνταγματαρχών, Διομήδης Αγγελόπουλος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επέμενε στους ισχυρισμούς του και αρνήθηκε να ανακαλέσει.

Δείτε το βίντεο