Πολιτική

Κασιδιάρης: Φρένο στο σχέδιο Ισλαμοποίησης της πρωτεύουσας - Επίδομα 1000 ευρώ για κάθε νέο παιδί Αθηναίου δημότη

Η Ελλάδα έχει γίνει το μέρος συγκέντρωσης όλων των μουσουλμάνων που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη. Ένα σχέδιο αντίστασης σε αυτό προβάλει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Επίδομα 1000 ευρώ για κάθε νέο παιδί Αθηναίου δημότη, προβλέπει το σχέδιο Κασιδιάρη για το Δήμο Αθήνας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης υπήρξε το απόλυτο αουτσάιντερ των συστημικών δημοσκοπήσεων του 2014 που τον εμφάνιζαν ουραγό με μονοψήφια νούμερα, αλλά λίγο έλειψε να περάσει στον δεύτερο γύρο με ένα εντυπωσιακό και απρόσμενο για πολλούς 16,12%.

Σήμερα εμφανίζεται πάλι πέμπτος και… καταιδρωμένος στις μετρήσεις των καναλιών, αλλά ακλόνητο φαβορί για την δεύτερη θέση από τους «μπούκηδες» των στοιχηματικών εταιρειών που συχνά «βάζουν τα γυαλιά» στους επαγγελματίες δημοσκόπους.

Ο ίδιος ο κ. Κασιδιάρης, δηλώνει στην εφημερίδα «Δημοκρατία» απόλυτα αισιόδοξος ότι θα πετύχει την έκπληξη στις 26 Μαΐου και υπόσχεται να κάνει την ζωή δύσκολη στους ισλαμιστές λαθροεποίκους, αλλά και σε όλα τα κομματικά «λαμόγια», όπως λέει χαρακτηριστικά, που λυμαίνονται τις υπηρεσίες και τις προμήθειες του μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

1. Το βράδυ της 26ης Μαΐου οι εθνικιστικές δυνάμεις της Ευρώπης θα γιορτάζουν ένα μεγάλο πάρτι, αλλά η «Χρυσή Αυγή» θα είναι απούσα γιατί δεν ανήκει σε καμία από τις δύο ευρωσκεπτικιστικές ομάδες της Δεξιάς.
Αποτελεί επιλογή σας ή το κόμμα σας θεωρείται ακραίο ακόμη και για την Λε Πεν ή τον Σαλβίνι;

Στο τελευταίο συνέδριο της Χρυσής Αυγής απηύθυνε προσωπικό χαιρετισμό ο Υπουργός Οικογένειας της κυβέρνησης Σαλβίνι, κος. Λορένζο Φοντάνα.
Διατηρούμε άριστες σχέσεις με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα.
Αποκλείουμε μόνο όσα έχουν εκφράσει θέσεις ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος.
Το βράδυ της 26ης Μαΐου όλοι οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές θα πανηγυρίσουμε μία πολύ μεγάλη Νίκη

2. Ακόμη μία προσπάθεια του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας. Θεωρείτε θα είναι και η «τυχερή»;

Είμαστε φαβορί για τον δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τα προγνωστικά όλων των μεγάλων στοιχηματικών εταιριών.
Η εικόνα που έχω από τις καθημερινές περιοδείες μου στις γειτονιές, είναι πως την δεύτερη Κυριακή θα δώσουμε την μεγάλη μάχη για την Δημαρχία της Αθήνας.
Και εκεί θα αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός και όχι τα κανάλια της διαπλοκής, ούτε τα τζάκια της πολιτικής διαφθοράς.

3. Το 2014, παρότι οι δημοσκοπήσεις σας έδιναν και πάλι χαμηλά, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα των συστημικών μέσων που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για το «φαινόμενο Κασιδιάρη».
Τελικά κάνατε την έκπληξη αποσπώντας το εντυπωσιακό 16,12%. Τώρα οι δημοσκοπήσεις σας εμφανίζουν…ακόμη πιο χαμηλά και τα media σας έχουν κηρύξει σε αφάνεια! Θεωρείτε ότι αυτό εξυπηρετεί μία επικοινωνιακή στρατηγική;

Οι πληρωμένες και κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις στις προηγούμενες εκλογές εμφάνιζαν το μισό ποσοστό από αυτό που λάβαμε στην κάλπη.
Να βλέπετε μόνο τα στοιχεία που δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, γιατί εκεί παίζονται λεφτά και όχι σάπια πολιτική προπαγάνδα.
Περνάμε άνετα τον ανύπαρκτο υποψήφιο του Σύριζα, γι’ αυτό και υπάρχει κυβερνητική εντολή για τον απόλυτο αποκλεισμό μας από όλα τα άθλια και εκφυλισμένα κανάλια.
Δεν μας νοιάζει!
Είμαστε καθημερινά δίπλα στον πολίτη, σε γειτονιές και δρόμους, εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας!

4. Πως εξηγείτε με όρους κοινοβουλευτικής δημοκρατίας αυτή την πρακτική αποκλεισμού και «εμπάργκο» σε έναν υποψήφιο που κατέγραψε σημαντικές επιδόσεις στις προηγούμενες εκλογές;
Ακούγεται ότι ούτε αίθουσα για να πραγματοποιήσετε την κεντρική σας προεκλογική εκδήλωση δεν μπορέσατε να βρείτε…

Πράγματι, ασκείται μεγάλη τρομοκρατία στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και συνεδριακών κέντρων και η εντολή είναι ρητή: «Κανείς να μη δώσει αίθουσα στην Χρυσή Αυγή!».
Μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση που στεγάζεται στο Ζάππειο δέχθηκε ευθείες απειλές από κυβερνητικούς κύκλους και έσπασε το συμβόλαιο μίσθωσης του χώρου από το κόμμα μας.
Δεν πειράζει όμως!
Εμείς γεμίζουμε πλατείες, βγαίνουμε έξω στον καθαρό αέρα και μιλάμε σε χιλιάδες πολίτες, την ώρα που οι Συριζαίοι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος.

5. Απέναντι σας έχετε δύο «πρίγκηπες» της πολιτικής και έναν…φτωχό συγγενή του ΣΥΡΙΖΑ. Πως σχολιάζετε τους αντιπάλους σας;

Οι άνθρωποι δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόγραμμα και οι ελάχιστες θέσεις που ψελλίζουν στα στημένα ντιμπέιτ είναι κενές και άνευ ουσίας.
Ζουν σε ένα γυάλινο κόσμο και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα πραγματικά προβλήματα που βιώνει ο πολίτης της Αθήνας.
Συμφωνούν μάλιστα και οι 3 σε κάποια πολύ βασικά σημεία: είναι οπαδοί της λαθρομετανάστευσης, της ισλαμοποίησης και της μετατροπής των Αθηνών σε μία πόλη που σε πολλές συνοικίες δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις και δεν ακούς λέξη ελληνικά.

6. Στο επιτελείο του Κώστα Μπακογιάννη έχουν βρει στέγη πολλοί από τους πρωταγωνιστές της διοίκησης Καμίνη, ακόμη και ο απίθανος τύπος με την περιβόητη…ρόδα του Συντάγματος.
Θεωρείτε πώς υπάρχει στον δήμο της Αθήνας μια διαχρονική διαπλοκή και τι σκοπεύετε να κάνετε για την σταματήσετε;

Είναι πάγια τακτική της ΝΔ να στεγάζει και να νεκρανασταίνει όλα τα λαμόγια του παλιού ΠΑΣΟΚ.
Ο Μπαγογιάννης – που ιδεολογικά είναι φανατικός αντιδεξιός – στρατολόγησε όλα τα ρετάλια του Καμίνη, γιατί σκοπεύει να συνεχίσει την καταστροφική, εθνομηδενιστική του πολιτική.
Φυσικά δεν θα του το επιτρέψουμε και θα πατάξουμε με συνοπτικές διαδικασίες την διαπλοκή στον Δήμο.
Θα εξορίσουμε τους εργολάβους-νταβατζήδες.
Αμέσως μόλις αναλάβουμε την Διοίκηση θα διατάξουμε λογιστικό έλεγχο σε βάθος 20ετίας και θα στείλουμε τον τελικό φάκελο στην Εισαγγελία Διαφθοράς.
Πάγια επιδίωξή μας να πάνε οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στον λαό.

7. Αυτές τις μέρες αναμένεται να λειτουργήσει και το πολυσυζητημένο τζαμί στο Βοτανικό.
Τις Παρασκευές θα γίνονται λειτουργίες με τον διορισμένο ιμάμη, ωστόσο άλλες μέρες της εβδομάδες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν έναντι μισθώματος διάφορες «ισλαμικές κοινότητες» με τους δικούς τους θρησκευτικούς ηγέτες.
Θεωρείτε ότι αυτό εγείρει κινδύνους; Και τι σκοπεύετε να κάνετε;

Το σχέδιο ισλαμοποίησης των Αθηνών θα το τελειώσουμε! Θα γίνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου για να μην λειτουργήσει ποτέ τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.
Ο Δήμος διαθέτει μόνιμα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο του τεμένους και την δύναμη να μπλοκάρει την λειτουργία του.
Επίσης, θα απαγορεύσουμε τις δημόσιες προσευχές και εκδηλώσεις ισλαμιστών σε πλατείες της Αθήνας.

8. «Κασιδιάρης για να καθαρίσει η Αθήνα». Σαφές το σύνθημα, αλλά ξαναπαιγμένο.
Τι το καινούργιο έχετε να προτείνετε για το μεγαλύτερο δήμο της χώρας; Ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες σας;

Θα δώσουμε εφάπαξ επίδομα 1000 ευρώ για την γέννηση κάθε Ελληνόπουλου δημότη Αθηναίων και θα χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα.
Ο Έλληνας πολίτης θα έχει προτεραιότητα σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου, όπως τα δημοτικά ιατρεία. Κανένα Ελληνόπουλο δεν θα μένει εκτός παιδικών σταθμών.
Μόνο Έλληνες θα εργάζονται στα δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο. Θα δημιουργήσουμε δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα, όπου ο πολίτης θα μπορεί να αγοράσει προϊόντα Ελλήνων παραγωγών σε τιμές κόστους. Θα μηδενίσουμε τα δημοτικά τέλη για τρίτεκνους και πολύτεκνους Έλληνες.

9. Πως θα μπορούσε ο Δήμος, με τις περιορισμένες αρμοδιότητες που έχει, να απαλλάξει γειτονιές της Αθήνας από τις εστίες λαθρομεταναστών;

Η Δημοτική Αστυνομία θα εξοπλιστεί και θα οργανωθεί με σκοπό να παρεμβαίνει άμεσα στις εστίες ανομίας και να τις συντρίβει.
Ο Δήμαρχος θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα. Ο επιτελικός μας σχεδιασμός στοχεύει στην εξάλειψη κάθε άντρου παρανομίας στο κέντρο της πόλης.
Εις ότι αφορά την λαθρομετανάστευση, δεσμεύομαι ότι στην πρωτεύουσα της χώρας θα πάψουν να υπάρχουν hot-spot και καταλήψεις κτιρίων.
Όλοι οι λαθρομετανάστες – με μία σειρά συντονισμένων επιχειρήσεων – θα εκδιωχθούν από τα όρια του Δήμου Αθηναίων.

10. Κολωνός και Σεπόλια είναι τα προπύργια σας. Το 2014 ήρθατε πρώτος στις υποβαθμισμένες περιοχές, αλλά δεν πείσατε τις περισσότερο αστικές συνοικίες.
Νομίζετε ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα και στην αναμέτρηση της 26ης Μαίου;

Στον Κολωνό λάβαμε 22%.
Αλλά και στο Κολωνάκι πήραμε πάνω από 14% και σήμερα αυτό το ποσοστό έχει αυξηθεί.
Μας ψηφίζουν όλοι οι Έλληνες που αφουγκράζονται την μυστική φωνή, που έρχεται κατευθείαν από τα βάθη της πολυχιλιετούς Ιστορίας μας: η Ελλάδα πρέπει πάση θυσία να παραμείνει Ελληνική!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...