Αθλητισμός

«Βόμβα» με Γκουαρντιόλα στη Γιουβέντους! Για συμφωνία κάνουν λόγο οι Ιταλοί


Η Γιουβέντους έχει μείνει χωρίς προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέγκρι και οι Ιταλοί κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα σε ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί τη μεγαλύτερη "βόμβα" του καλοκαιριού.

Σε μία ακόμη κίνηση που θα ταρακουνήσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά, η Γιουβέντους, καθώς ένα χρόνο μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι θέλει να πάρει στο Τορίνο και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι άφησε πρόσφατα «ανοιχτό» το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Αγγλία και σύμφωνα με τους Ιταλούς έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη «γηραιά κυρία» για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AGI (Agenzia Giornalistica Italia), που λειτουργεί από το 1950, αποκάλυψε όχι μόνο συμφωνία αλλά ποσά και ημερομηνίες, με το συμβόλαιό του να φέρεται στα 24 εκατ. ευρώ και τη μετεγγραφή να ανακοινώνεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1131496405665832960?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...