Κόσμος

Stand up comedian ξεψυχούσε την ώρα της παράστασης και οι θεατές... γελούσαν!-Βίντεο

Ο Ian Cognito, γνωστός stand up comedian, άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα της παράστασης. Οι θεατές δεν είχαν καταλάβει τι συμβαίνει και γελούσαν, νομίζοντας πως πρόκειται για μέρος της παράστασης.

Μπροστά σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό βρέθηκαν οι θεατές του γνωστού stand up comedian, Ian Cognito καθώς τον είδαν να πεθαίνει πάνω στη σκηνή. Το σοκαριστικό ωστόσο ήταν ότι δεν το κατάλαβαν και συνέχισαν να γελούν μαζί τού.

Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα την ώρα της παράστασης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ενώ πραγματοποιούσε το νούμερο του, κάθισε σε μια καρέκλα και έγειρε πίσω το κεφάλι του για πέντε λεπτά.

Το κοινό που παρακολουθούσε δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη και νόμιζαν ότι ήταν μέρος του νούμερου που παρουσίαζε κάτι που οδήγησε τον κόσμο σε γέλια. Όταν τελικά κατάλαβαν τι είχε συμβεί κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες που έφτασαν προσπάθησαν, μάταια, να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Μάλιστα, κάποιοι από τους θεατές, δήλωσαν αργότερα στα ξένα μέσα ενημέρωσης, πως νιώθουν άσχημα γιατί ο κωμικός πέθαινε και εκείνοι γελούσαν γιατί νόμιζαν ότι έκανε κάποιο από τα αστεία του.

Παρακάτω ένα παλιότερα σκετς του κωμικού:

https://youtu.be/M6CDGOb8w7c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...