Κόσμος

Rampage: Για πρώτη φορά έπληξαν στόχους στη Συρία οι πύραυλοι ακριβείας του Ισραήλ


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποίησε επιτυχώς τους νέους υπερηχητικούς πυραύλους α Rampage κατά τη διάρκεια πρόσφατης αεροπορικής επιδρομής στις στρατιωτικές θέσεις της Συρίας.

Το Ισραήλ έπληξε στόχους σε περιοχές γύρω από το Masyaf το πρωί του Σαββάτου όπως διαβεβαιώνει η εταιρεία ImageSat.

Ένα μεγάλο υπόστεγο και τρία κοντινά κτίρια καταστράφηκαν κατά την επίθεση στην εγκατάσταση, κοντά στην πόλη Masyaf στη δυτική επαρχία Hama, σύμφωνα με τις δορυφορικές εικόνες που αναλύθηκαν και διανεμήθηκαν από την ImageSat International.

Κάποιες πηγές, συμπεριλαμβανομένου ενός στρατιωτικού αναλυτή Babak Taghvaee, ανέφεραν ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το νεώτερο υπερηχητικό πύραυλό της, που ονομάζεται Rampage.

Πρόκειται για ένα υπερηχητικό βλήμα αέρος εδάφους που σχεδιάστηκε για την εξουδετέρωση στόχων μεγάλης σημασίας και έχει αναπτυχθεί από την Israel Aerospace Industries (IAI) και την Ισραηλινή Αμυντική Βιομηχανία (IMI).

Ο πυραύλος προσαρμόζεται σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών F-15, F-16 και F-35 της Ισραηλινής Αεροπορίας.

Τα σημεία που χτύπησε η Ισραηλινή αεροπορία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...