Αθλητισμός

Champions League: Μαγικός Μέσι έστειλε την Μπάρτσα στην 4άδα - Δείτε τα γκολ

πόθεση 20 λεπτών ήταν για τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι η πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Champions League. Ο Αργεντινός σουπερστάρ πρόσθεσε στο ενεργητικό άλλη μια μεγαλειώδη παράσταση και με δύο γκολ με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για μια εύκολη πρόκριση απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει και να αντισταθεί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εν τέλει ηττήθηκε 3-0. Η Μπάρτσα περιμένει πλέον τον αντίπαλο από το ζευγάρι Πόρτο - Λίβερπουλ.

Ηταν η 133η παρουσία του στο Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ξεπέρασε τον Αντρές Ινιέστα και πλέον κυνηγά τον Τσάβι που έχει 157 συμμετοχές. Παράλληλα, ο Μέσι μετράει πλέον 24 γκολ σε 32 παιχνίδια στο Champions League κόντρα σε αγγλικές ομάδες!

Κι όμως η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είχε δοκάρι με τον Ράσφορντ. Εκτοτε όμως άρχισε ο... κατήφορος αφού ο Μέσι είχε άγριες διαθέσεις.

Αρχικά στο 16' ο Αργεντινός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και με ένα σουτ «σήμα κατατεθέν» Μέσι, έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ γράφοντας το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.

Δείτε το 1-0 του Μέσι:

https://www.youtube.com/watch?v=_KAJbc8BqdU

Και προτού καν συνέλθουν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, ο Μέσι στο 20' και πάλι πίεσε και έκλεψε την μπάλα, σούταρε τεχνικά αλλά δίχως δύναμη, όμως ο Ντε Χέα έκανε λανθασμένη εκτίμηση, έπεσε αργά και η μπάλα πέρασε κάτω από την αγκαλιά του και κατέληξε στα δίχτυα. Ηδη η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος...

Δείτε το 2-0 του Μέσι:

https://www.youtube.com/watch?v=0OOC6yvV2Lo

Δίχως το παραμικρό άγχος η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο προσφέροντας παράλληλα και θέαμα στο κοινό της. Το γκολ του Κοουτίνιο στο 61' ήταν χάρμα οφθαλμών και έφερε τους Μπλαουγκράνα στο 3-0.

Δείτε το 3-0 του Κοουτίνιο:

https://www.youtube.com/watch?v=NxMqKTHQVCo

Η Μπαρτσελόνα θα βρει απέναντί της στην ημιτελική φάση τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο - Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...