Αθλητισμός

Basket League: Δικαίωση Κολοσσού από το ΑΣΕΑΔ, επαναλαμβάνονται τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα του αγώνα με το Λαύριο

Δικαιωμένος ο Κολοσσός.

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, το ΑΣΕΑΔ εδέησε να αποφασίσει για την ένσταση του Λαυρίου κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή να επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Κολοσσό, που είχε γίνει στις 17 Νοεμβρίου του 2018.

Η απόφαση δικαιώνει τον Κολοσσό, καθώς απορρίπτει την προσφυγή του Λαυρίου και διατηρεί την απόφαση υπέρ των Ροδιτών, με αποτέλεσμα πλέον να αναζητείται ημερομηνία για να γίνει το ματς.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Ρόδου είχε καταθέσει για το ματς, θεωρώντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, διότι δεν δόθηκε παράβαση 8 δευτερολέπτων (με το σκορ στο 69-67) στην επαναφορά από τον Μέλσον. Το ματς ολοκληρώθηκε με 74-70 αλλά αυτό το σκορ πλέον δεν μετρά.

Mε την απόφαση αυτή ο Κολοσσός έχει κάποιες παραπάνω (αλλά ούτως ή άλλως λιγοστές) ελπίδες να σωθεί, ενώ το Λαύριο αν δεν κρατήσει τη νίκη στα τελευταία 31'' ίσως κινδυνέψει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...