Κόσμος

23χρονος σκότωσε τον πατέρα του με τσεκούρι επειδή πάτησε κατά λάθος το κινητό του! (βίντεο)

Ένας 50χρονος άνδρας δολοφονήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο γιο του επειδή πάτησε κατά λάθος το... κινητό του τηλέφωνο.

Ο Leng Sao δέχθηκε θανάσιμη επίθεση με τσεκούρι από το γιο του, Leng Huon, μετά από ένα πάρτι που έκαναν στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια του οποίου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το κινητό του 23χρονου είχε πέσει στην αυλή του σπιτιού τους στην επαρχία Prey Veng της Καμπότζης. Κάποια στιγμή ο 50χρονος βγήκε έξω επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και πάτησε κατά λάθος το πεσμένο στο έδαφος iPhone. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirrorο Huon έβαλε τις φωνές στον πατέρα του, με αποτέλεσμα εκείνος να τον κλωτσήσει.

«Στη συνέχεια πήρε το τσεκούρι και χτύπησε τον πατέρα του σε κεφάλι, λαιμό και στήθος. Τον σκότωσε επιτόπου» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ο νεαρός έσπευσε να φύγει από το σπίτι, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα. Σύμφωνα με τις Αρχές, είχε ακόμα πάνω του το τσεκούρι.

Εάν κριθεί ένοχος, ο νεαρός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...