Κοινωνία

Ψάχνουν το ζευγάρι που μύησε την Αρετή στον σατανισμό

Δύο μυστηριώδη πρόσωπα, για τα οποία όλα τα στοιχεία των αστυνομικών Αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αποτελούσαν τον “κλειστό κύκλο” των φίλων της άτυχης Αρετής Ζαχαροπούλου, πρόκειται τα επόμενα 24ωρα να καταθέσουν, ώστε να ρίξουν φως στην “αυτοκτονία” της 22χρονης φοιτήτριας.

Με έντονη τη σκιά των σατανιστικών τελετών να βαραίνουν την υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας, τα δύο αυτά πρόσωπα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, είχαν ως πρώτο μέλημα τους να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, πρόκειται για τη Δήμητρα Α., νεαρής ηλικίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις “πνευματικές αναζητήσεις”, και τον 30χρονο Χρήστο, που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

“Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν”, επιβεβαιώνει μιλώντας στην Realnews ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας.

“Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η Ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία”, προσθέτει.

“Δεν θα κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά, Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες”, τονίζει στην Realnews ο κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Πληροφορίες της Realnews αναφέρουν πως ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο χαροκαμένος πατέρας περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η Αρετή, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.

“Αναμένουμε με αγωνία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της Αρετής, την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά και την γραφολογική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν το σημείωμα που βρέθηκε έχει γραφεί από τα χέρια της 22χρονης ή από τρίτο πρόσωπο. Και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην Αρετή, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση”, αναφέρει ο κ. Τζαβάρας.

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η μαρτυρία φίλη της Αρετής στην οποία η 22χρονη ανακοίνωνε πως θα επισκεφθεί μέντιουμ για να μάθει τα μελλούμενα της ζωής της.

“Μία τέτοια εκδοχή δημιουργεί προβληματισμό για το αν αυτοκτόνησε ή όχι η Αρετή. Κάποιος που παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει, ευρισκόμενος σε απόγνωση και έσχατη απελπισία, δεν συμβιβάζεται να παίρνει την απόφαση λίγες ημέρες πριν, να κάνει όνειρα για τη ζωή του και να ζητεί από το μέντιουμ να μάθει τις προοπτικές της ζωής της”, επισημαίνει ο κ. Τζαβάρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...