Πολιτική

«Χρήσιμοι ηλίθιοι» και «φασίστες» είναι για τον Αρβανίτη οι πατριώτες που μάχονται τους εθνομηδενιστές

Εξοργισμένος ο λαός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη στην Κατερίνη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν δίστασε να βρίσει και να προσβάλει όσους φέρουν αντίθετη προς αυτόν άποψη.

«Χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες» αποκαλεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης τους πολίτες της Κατερίνης που τον αποδοκίμασαν το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για εκδήλωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος-υποψήφιος ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές ήταν «καμιά εικοσαριά» και ότι πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

«Η απάντησή μας ήταν μια φράση: "Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας" και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου» γράφει ο Κώστας Αρβανίτης για να εξηγήσει την κίνηση που έκανε με το τζάκετ του προς τους πολίτες.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=878886625793237&id=857142371300996

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο συνυποψήφιός του Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποδοκιμάστηκαν από πολίτες τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους από το κτήριο του επιμελητηρίου Κατερίνης.

«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν οι οργισμένοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών πολίτες.

Την ακόμα μεγαλύτερη οργή τους προκάλεσε το γεγονός οτι αρκετοί από τους παριστάμενους κατά την έξοδό τους από το επιμελητήριο γελούσαν ειρωνικά με ορισμένους να φωνάζουν «ντροπή σου Νικολαΐδη» και άλλους να απαντούν με ειρωνικά χειροκροτήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=fzp8fNtvnvQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ