Καιρός

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου


Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Την Πρωτομαγιά αναμένεται συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία το μεσημέρι γύρω στους 18 βαθμούς στα δυτικά και στους 22-24 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές μπόρες – καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται στα ορεινά, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4-5 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης. Ο καιρός την Παρασκευή θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με εξασθενημένους τους ανέμους στα πελάγη και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο όμως το Σάββατο και την Κυριακή προβλέπεται αλλαγή του καιρού με λασποβροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς και τοπικές καταιγίδες, ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη 6-7 μποφόρ που θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικάνικης σκόνης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του και χάρτες

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2263488037223935&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...