Αυτοδιοίκηση

Τσίπρας: Fake news οι ευθύνες της Δούρου για το Μάτι - Οι πολίτες θα την ξαναψηφίσουν

Στην παρουσίαση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής» για τις περιφερειακές εκλογές μιλά ο Αλέξης Τσίπρας

Οι πολίτες πεισμώνουν από τα fake news και θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου για τις περιφερειακές εκλογές ενώ ανατρέχοντας στο 2014 είπε ότι τότε η νίκη της Ρένας Δούρου ήταν η πρώτη από μία σειρά διαδοχικών νικών.

Σήμερα στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής για τους πολίτες της Αττικής. Ξεκινάμε το μεγάλο αγώνα για την Αττική του 21ου αιώνα, την Αττική που δεν μπορεί και δεν θα επιστρέψει στα χέρια αυτών που τη γονάτισαν, δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: "Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα".

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...