Οικονομία

Τριήμερο πληρωμών από σήμερα: Συντάξεις Μαΐου και επιδόματα

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪΟΥ: Καταβάλλονται από σήμερα οι συντάξεις Μαΐου από τον ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ. Ακολουθούν τη Μ. Τετάρτη οι συντάξεις από δημόσιο, ΙΚΑ και ΝΑΤ, ενώ τη Μ.Πέμπτη αναμένονται οι επικουρικές του ΕΤΕΑΕΠ (επικουρικές).

Από σήμερα Μεγάλη Τρίτη καταβάλλονται οι συντάξεις Μαΐου από τον ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ, ενώ αύριο Μεγάλη Τετάρτη ακολουθούν οι συντάξεις από Δημόσιο, ΙΚΑ και ΝΑΤ. Να σημειωθεί ότι μεθαύριο, Μεγάλη Πέμπτη θα γίνουν και οι πληρωμές για τις επικουρικές του ΕΤΕΑΕΠ. Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να γίνει και η πρώτη πληρωμή για το επίδομα ενοικίου, για όσες αιτήσεις εγκρίθηκαν μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, αύριο Μεγάλη Τετάρτη καταβάλλονται:

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Μαρτίου) σε 264.755 δικαιούχους, συντάξεις και επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων (Μαίου) σε 34.093 δικαιούχους, Προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών (Μαρτίου –Απριλίου) σε 11.000 δικαιούχους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα γίνει και η εμβόλιμη πληρωμή επιδόματος τέκνων που αφορά όσους δεν έλαβαν ή έλαβαν μικρότερα ποσά στην πληρωμή της πρώτης δόσης. Διευκρινίζεται επίσης ότι η δεύτερη δόση (Μαρτίου -Απριλίου) στους δικαιούχους για το 2019, θα καταβληθεί περί τα τέλη Μαίου. Επίσης αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, ο ΕΦΚΑ αναμένεται να καταβάλει το δωρόσημο Πάσχα για το πρώτο τετράμηνο σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...