Κοινωνία

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε το σημείωμα του αυτόχειρα παιδοκτόνου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ασύλητη τραγωδία στο Χαλάνδρι.

Εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Ο 27χρονος πατέρας που σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε, είχε αφήσει σημείωμα. Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας κατηγορεί τη σύζυγό του για εγκατάλειψη. Κλείνει το σημείωμα με μια συγγνώμη.

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Αν και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας μπορεί να μην είχε βρεθεί σημείωμα από τον 27χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αλλά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο μοιραίο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος, στο σημείωμα αυτοκτονίας, μιλά για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη«.

Ξημερώματα της Κυριακής (07.04.2019), ο 27χρονος πυροβόλησε τον 4χρονο γιο του την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο, μια καραμπίνα που είχε κλέψει το 2018 από σπίτι στον Γέρακα, αφαίρεσε και τη δική του ζωή.

Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη μητέρα ανησύχησε γιατί ο σύζυγός της δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού. Από τη μπαλκονόπορτα της βεράντας, που δεν έκλεινε καλά, κατάφερε να μπει στο σπίτι και να έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη τραγωδία. Είδε το παιδί της νεκρό και δίπλα του, στο πάτωμα, νεκρό και τον σύζυγό της.

Τα ουρλιαχτά της χαροκαμένης γυναίκας ήταν εκείνα που ξεσήκωσαν τη γειτονιά στο Χαλάνδρι. Τρεις γείτονες έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και, όπως περιέγραψε στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής, δεν μπορούσαν να περιγράψουν τη φρίκη που έζησαν. Βγήκαν με δάκρυα στα μάτια και από το σοκ δεν μπορούσαν να θυμηθούν πότε έφτασε η αστυνομία.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία

https://www.youtube.com/watch?v=VjSkBDKDTYA

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο και περίπου το ίδιο διάστημα είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Η 21χρονη γυναίκα, Ρομά στην καταγωγή, δεν άντεξε τις σκηνές ζηλοτυπίας και την εμμονή του συζύγου της πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Αποφάσισε, έτσι, να φύγει από το σπίτι, αλλά επισκεπτόταν συχνά το παιδί και τον άνδρα της.

Το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο 27χρονος και η 21χρονη είχαν έναν ακόμη άγριο καυγά. Έναν καυγά από το τηλέφωνο. Στις αλλεπάλληλες κλήσεις της συζύγου του, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας δεν απάντησε. Δεν πείστηκε ούτε από την αδερφή της, που μάταια προσπαθούσε να του πει ότι η 21χρονη ήταν μαζί της και δεν τον απατούσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...