Κόσμος

Το νέο τους σπίτι έκρυβε ένα μυστικό 50 ετών - Πως το ανακάλυψαν (εικόνες)

Ενα ζευγάρι από την Αριζόνα ανακάλυψε χρηματοκιβώτιο ηλικίας 50 ετών κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο του σπιτιού του. Οι δυο τους έκαναν μερικές δουλειές στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια των οποίων κατεδάφισαν ένα κομμάτι της κουζίνας, στο πλαίσιο μιας ανακαίνισης.

Μόλις μετακόμισαν, ανακάλυψαν έναν κωδικό στο ντουλάπι για τα φάρμακα. Δοκίμασαν τον κωδικό και το χρηματοκιβώτιο άνοιξε. Μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρήκαν $51,080, μαζί με ένα μπουκάλι μπέρμπον από το 1960.

"Το κοιτούσαμε με δυσπιστία. Ο χρόνος σταμάτησε", μοιράστηκε η γυναίκα στο Imgur. "Ξεκίνησα να πλησιάζω το χρηματοκιβώτιο, κι ο Eddie μου φώναξε 'Περίμενε, μπορεί να υπάρχει κάποια παγίδα!'. Ακόμα γελάω πολύ με αυτό.", πρόσθεσε.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρήκαν ένα βιβλίο, με τίτλο "Οδηγός για Μπερδεμένους", του E.F. Schumacher, από το 1977. Μέσα στο βιβλίο υπήρχαν υπογραμμισμένα αποσπάσματα, τα οποία έμοιαζαν με στοιχεία.

Σε μια σελίδα του βιβλίου βρήκαν επίσης έναν χάρτη της Arizona, με σημειωμένο ένα X, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα, και το μήνυμα: "Alan, έχω ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις. Έχω υπογραμμίσει μερικά σημαντικά αποσπάσματα. Ο φίλος σου, Vincent."

Υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία, φωτογραφίες, υπογραμμισμένα κείμενα, σημειώσεις, και μια κάρτα bingo. Η γυναίκα κι ο σύντροφός της είπα ότι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν τα λεφτά στον Alan, όποιος κι αν είναι.

"Αν ο Alan είναι κάπου εκεί έξω, τα λεφτά είναι για αυτόν. Αλλά θα κρατήσουμε το μπέρμπον!"

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ