Κόσμος

Τι άλλο θα δούμε; Οδηγός της σουηδικής εκκλησίας εισάγει ορισμούς του LGBTQ σε βιβλικούς χαρακτήρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός παρέχει ορισμένους ορισμούς που σχετίζονται με το LGBTQ σε βιβλικούς χαρακτήρες όπως ο Ιωσήφ, η Μαρία και ο ίδιος ο Ιησούς.

Μια μητρόπολη της Εκκλησίας της Σουηδίας δημοσίευσε πρόσφατα έναν νέο οδηγό για τα παιδιά LGBTQ, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Nya DagBladet.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ο οδηγός «περιέχει ορισμούς και έννοιες, τόσο για τη Βίβλο και το LGBTQ, καθώς και ιστορίες της Βίβλου που ισχυρίζεται ότι σχετίζονται με ανθρώπους LGBTQ».

Το έγγραφο ισχυρίζεται επίσης ότι η Βίβλος δεν τάσσεται κατά της ομοφυλοφιλίας.

Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός περιγράφεται από τον οδηγό ως άτομο που «έσπασε τον κανόνα», αναφορικά με τον τρόπο που έζησε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός υποστήριζε περαιτέρω ότι «δεν υπερασπίστηκε την παραδοσιακή οικογένεια».

Η μητέρα του Ιησού, η Μαρία, τολμούσε «να αψηφήσει τα παραδοσιακά σεξουαλικά πρότυπα σε μια πατριαρχική κοινωνία», ενώ ο πατέρας του Ιωσήφ αποδείχθηκε ότι είναι άνθρωπος που «παραβιάζει τους κανόνες όσον αφορά την έκφραση του φύλου και πιθανώς φορούμε ένα ρούχο που προοριζόταν για την κόρη ενός βασιλιά», αναφέρει ο οδηγός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...