Αθλητισμός

Τεράστια νίκη και πρόκριση στους «8» για τη Σάκκαρη (βίντεο)


Την εντυπωσιακή της πορεία στο τουρνουά που διεξάγεται στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη.

Η 23χρονη επικράτησε με 7-6 (8), 6-3 και εκθρόνισε την Μπέρτενς. Αυτή ήταν η 3η νίκη της Μαρίας απέναντι σε παίκτρια Top-10, αλλά και η μεγαλύτερη στη φετινή. Στα προημιτελικά η συμπατριώτισσά μας, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καρόλιν Βοζνιάκι – Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σάκκαρη είχε κερδίσει την Βοζνιάκι τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Γουχάν, όταν η Δανέζα ήταν στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δυο τους λοιπόν είναι πολύ πιθανό να κοντραριστούν ξανά, αυτή τη φορά στο Τσάρλεστον.

Το σημερινό παιχνίδι, πάντως, δεν ξεκίνησε καλά για τη Σάκκαρη. Η Μαρία έχασε 3 φορές το σερβίς της και βρέθηκε πίσω με 1-4. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέβασε την απόδοσή της, ισοφάρισε σε 5-5 και έστειλε το σετ σε τάι μπρέικ. Εκεί αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και με 10-8 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ το ένα μπρέικ διαδεχόταν το άλλο, με τη Μαρία να προηγείται με 3-1. Λίγο αργότερα έκανε το 4-2, ενώ κατέκτησε το σετ με 6-3. Μια σπουδαία εμφάνιση από την Σάκκαρη, που απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμη για μία ακόμα μεγάλη μάχη.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:
https://twitter.com/WTA/status/1113864910893510656?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...