Κοινωνία

Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη που με "αδέσποτη" σφαίρα τραυμάτισε την 8χρονη

Οι Αστυνομία φαίνεται πως ερευνά πιο στοχευμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα και τις καταθέσεις, ενώ είναι θέμα ωρών είναι και η έκδοση των αποτελεσμάτων της βαλλιστικής εξέτασης.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν στο χωριό Λεοντάρι, από το οποίο ακούγονταν συνεχόμενοι πυροβολισμοί, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αισιοδοξία στην ΕΛΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την «αδέσποτη» σφαίρα, η οποία καρφώθηκε στο κεφάλι της 8χρονης την Κυριακή του Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Οι αρχές ασφαλείας λαμβάνουν καταθέσεις από τους κατοίκους του χωριού, αλλά και των παρακείμενων οικισμών, ενώ θέμα ωρών είναι και η έκδοση των αποτελεσμάτων της βαλλιστικής εξέτασης.

Οι έρευνες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εστιάζουν στο χωριό Λεοντάρι, από το οποίο ακούγονταν συνεχόμενοι πυροβολισμοί, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι αρχές, ως εκ τούτου, εικάζουν ότι η «αδέσποτη» σφαίρα προήλθε από πυροβόλο όπλο κατοίκου του Λεονταριού.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, μάλιστα, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι λίαν συντόμως θα μπορέσουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 8χρονη, η οποία παραμένει με τεχνική υποστήριξη στο νοσοκομείο «Παίδων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...