Κοινωνία

Στο Ναύπλιο κατέπλευσε το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο «Costa Neoriviera» (εικόνες, βίντεο)

Το μήκους 216 μέτρων κρουαζιερόπλοιο "Costa Neoriviera" της Costa Cruises με σημαία Ιταλίας, κατέπλευσε αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου το πρωί του Μ. Σαββάτου.

Στο πλοίο επιβαίνουν 1.167 τουρίστες, στη πλειοψηφία τους Γάλλοι ενώ οι  περισσότεροι  κατέβηκαν στην πόλη κι επισκέφθηκαν το ιστορικό κέντρο της Αργολικής Πρωτεύουσας, ενω άλλοι με πούλμαν επισκέφθηκαν τις Μυκήνες και την Επίδαυρο.

Το Costa neoRiviera ξεχωρίζει για τις μεγάλες στάσεις που κάνει σε ασυνήθιστους πλην μαγευτικούς προορισμούς και για τους προσωπικούς κι άνετους χώρους του.

Μερικές καμπίνες διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι για να βλέπεις τη θάλασσα. Είτε βρίσκεσαι στους εσωτερικούς χώρους, είτε σε εξωτερικούς, μπορείς να απολαύσεις το Ιταλικό design και να νιώσεις ότι κάνεις διακοπές στην ιταλική Ριβιέρα! 

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1200 επιβάτες σε 624 καμπίνες, έχει πλήρωμα 450 άτομα, η ναυπήγησή του έγινε 1999 και η ανακαίνισή του το 2012.

https://youtu.be/UycW4SsR6CI

argolikeseidhseis

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...