Αθλητισμός

«Σπουδαίος ο Παναθηναϊκός, δύσκολα να περιοριστεί ο Καλάθης» δηλώνει ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης

Μια πολύ απαιτητική σειρά αγώνων για τα play off της Euroleague αναμένει απέναντι στον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο.

«Θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την κανονική περίοδο και όσα καλά πράγματα κάναμε σε αυτή. Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, παίξαμε μαζί του και πριν μια εβδομάδα και ξέρουμε πόσο δυνατός είναι. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα που διαθέτει και τον Καλάθη. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στα playoffs στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν για μας, λόγω των πολλών απαιτητικών αγώνων σε τόσο μικρό διάστημα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Έκανε, δε, ειδική αναφορά στον ηγέτη των «πράσινων». «Ο Καλάθης δεν είναι καθόλου εύκολο να περιοριστεί. Είναι πολύ δημιουργικός, ξέρει να βρίσκει τους συμπαίκτες του στο κατάλληλο τάιμινγκ και είναι πολύ καλός αμυντικός. Πάντως δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε εκείνον, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες που αποδίδουν εξαιρετικά. Είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος», σημείωσε.

Όσο για την ήττα από τη Ζαλγκίρις; «Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις. Πιστεύω πως η διαφορά κινήτρου έπαιξε ρόλο. Πάντα είμαι στενοχωρημένος όταν χάνουμε, αλλά κερδίσαμε τα 22 από τα 30 ματς της κανονικής περιόδου κι αυτό κάτι καλό λέει για την ομάδα μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...