Κόσμος

Σοκ με γονείς-τέρατα: Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους και έπαιξαν θέατρο στις αρχές

Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να αποκαλούνται γονείς; Αφαίρεσαν την ζωή του ίδιου τους του παιδιού και έπαιζαν θέατρο στις αρχές.

Για το φόνο του 5χρονου γιου τους, Ει Τζέι, κατηγορούνται γονείς από το Ιλινόις των ΗΠΑ. Το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία τυλιγμένο σε πλαστικό και θαμμένο σε γειτονική πόλη, όπως δήλωσε η αστυνομία που διεξήγαγε την έρευνα για το έγκλημα.

Οι Αρχές στην Αμερική είχαν ειδοποιηθεί από την περασμένη εβδομάδα από τον ίδιο τον πατέρα του 5χρονου Αντριου Φρέουντ. Οι υποψίες στράφηκαν αρχικά στον πατέρα, εξαιτίας κυρίως της ψυχραιμίας με την οποία δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού Ει Τζέι στην αστυνομία.

«Εχουμε ένα αγνοούμενο παιδί» ακούγεται να λέει ο πατέρας στο τηλέφωνο και συνεχίζει: «Δεν έχω ιδέα που θα μπορούσε να είναι». Σύμφωνα με τους γονείς, η τελευταία φορά που είδαν τον γιο τους ήταν το βράδυ της 17ης Απρίλη, όταν και πήγαν για ύπνο.

Μετά από έρευνες, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας εντόπισαν τη μυρωδιά του άτυχου παιδιού στο αυτοκίνητο των γονιών τους, γεγονός που τους συνδέει με το έγκλημα και την προσπάθεια να τον θάψουν μακριά από το σπίτι. Φαίνεται μάλιστα πως οι γονείς του ήταν χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, οι οποίες εντοπίστηκαν στον οργανισμό του μικρού από την ημέρα που γεννήθηκε.

Η μητέρα του Ει Τζέι, Τζοάν Κάνινγκχαμ που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, φαίνεται πως αρνείται κάθε ανάμειξη με το έγκλημα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, «η κα. Κάνινγκχαμ δεν γνωρίζει τι απέγινε ο Ει Τζέι και δεν έχει καμιά σχέση με την εξαφάνισή του».

Ωστόσο, οι Αρχές του Ιλινόις δείχνουν βέβαιοι πως έχουν συλλάβει τους δράστες της δολοφονίας. «Ο Ει Τζέι δεν θα υποφέρει άλλο και οι δολοφόνοι του βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης» δήλωσε στον Τύπο, ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στην πόλη Κρίσταλ Λέικ, Τζέιμς Μπλακ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...