Κύπρος

Σοκάρει το ψυχολογικό προφίλ του serial killer της Κύπρου: «Ίσως να γλεντάει αυτήν την προβολή»

Έχει σκορπίσει ρίγη στο πανελλήνιο και όλοι οι εγκληματολόγοι και ψυχίατροι προσπαθούν να δημιουργήσουν το ψυχολογικό του προφίλ.

Μια διαφορετική διάσταση για την προσωπικότητα του serial killer Ορέστη, του δολοφόνου που έχει σοκάρει όχι μόνο την Κύπρο και την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την υφήλιο, έρχεται να φωτίσει ο εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης.

Οπως υποστήριξε ο κ. Πανούσης μιλώντας στο ραδιόφωνο 247 στους 88,6 ανέφερε ότι ίσως στον serial killer της Κύπρου Ορέστη αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα και, όπως είπε χαρακτηριστικά «ίσως να γλεντάει αυτήν την προβολή».

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση γιατί ο φερόμενος δράστης τρενάρει τη διαδικασία και αργεί να ομολογήσει τις δολοφονίες είπε ότι ίσως να θέλει να κρατήσει το θέμα «ψηλά» για την δική του προβολή και ότι ίσως να σκέφτεται ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως ο serial killer της Κύπρου.

Σε ότι αφορά στο αν ο Ορέστης έχει τα χαρακτηριστικά serial killer, ο Γιάννης Πανούσης είπε ότι πρέπει να ερευνηθούν τα κίνητρά του και να απαντηθεί τι ενεργοποίησε την εγκληματική του δραστηριότητα.

«Κάτι ενεργοποιήθηκε μέσα του, αν υπήρχε και ήταν εν υπνώσει πρέπει να το δει ψυχολόγος, αν ενεργοποιήθηκε τώρα από κάποια αφορμή, πάλι θα πρέπει να το δει ψυχολόγος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης.

Είναι όντως serial killer ο Ορέστης;
Τα χαρακτηριστικά του serial killer, είπε, είναι η διάπραξη της δολοφονίας στον ίδιο τόπο, ίδιο χρόνο και ίδια χαρακτηριστικά θύματος. Ενα από τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Πανούσης είναι γιατί κάνει αυτά τα εγκλήματα τώρα στα 35 του και όχι στα 25 του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...