Αθλητισμός

Σοκάρει η εικόνα του Πελέ από το νοσοκομείο

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου η οικογένεια του παγκόσμιου αθλητισμού, υποδέχονταν με ανησυχία τα δυσάρεστα νέα από το Παρίσι που ήθελαν τον Πελέ να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και σπασμούς.

Η εύθραυστη υγεία του Βραζιλιάνου μύθου έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι αυτό είναι το τέλος, ωστόσο ο Πελέ μπόρεσε να βγει νικητής κι απ' αυτή τη μάχη.

«Υπέφερα από σοβαρή ουρολοίμωξη και απαιτούσε ιατρική και χειρουργική βοήθεια. Σας ευχαριστώ για τις θετικές σας σκέψεις» ήταν το μήνυμα που μετέφεραν οι δικοί του άνθρωποι προσθέτοντας ότι επιστρέφει στη Βραζιλία έτοιμος για να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως οι εικόνες κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο... τρομάζουν.

Ο 78χρονος εμφανώς καταβεβλημένος δεν είχε τις απαραίτητες δυνάμεις για να σταθεί στα πόδια του και πήγε ως το αυτοκίνητο, που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο, με αναπηρικό καροτσάκι.

Έχοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα στο νεφρό και τον προστάτη, ο Πελέ με το που έφτασε στο Σάο Πάολο υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις με τους Βραζιλιάνους γιατρούς να αρκούνται σε μια γενική τοποθέτηση πως όλα τα αποτελέσματα ήταν καλά...

pele03

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης