Κόσμος

Σκωτία: Έκλεισε το αεροδρόμιο της Γλασκώβης από συναγερμό σε πτήση της EasyJet



Κλειστό παρέμεινε το αεροδρόμιο της Γλασκώβης, αφού οι αρχές της Σκωτίας ανέστειλαν τις πτήσεις, μετά από συναγερμό που είχε σημάνει για πτήση της EasyJet.

Σε αναστολή των πτήσεων από και προς τα αεροδρόμιο της Γλασκώβης προχώρησαν οι αρχές της Σκωτίας, μετά από συναγερμό που σήμανε σε πτήση με προορισμό το συγκεκριμένο αεροδρόμιο

Οι αρχές της Σκωτίας ανέστειλαν τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Γλασκώβης, μετά από περιστατικό σε πτήση της Easyjet, που είχε ξεκινήσει από τον αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.

«Έχει σημάνει συναγερμός και οι αστυνομικοί είναι παρόντες», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας.

Επιβάτες της πτήσης και ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο έχουν αναρτήσει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, όπου διακρίνεται η ισχυρή αστυνομική παρουσία.

 
https://twitter.com/kmcca5/status/1123166857111003136?ref_src=twsrc%5Etfw

 
https://twitter.com/MakoriBen/status/1123168962601279488?ref_src=twsrc%5Etfw

«Όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος έχουν αποβιβαστεί από αεροπλάνο στο οποίο επί του παρόντος διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία μετά από συναγερμό ασφαλείας που σήμανε το πλήρωμα στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10.25 το πρωί και παραμένει ακόμη άγνωστος ο λόγος για τον οποίο σήμανε συναγερμός στη συγκεκριμένη πτήση.

Να σημειωθεί πως μισή ώρα αργότερα το αεροδρόμιο άνοιξε ξανά.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ