Κόσμος

Σκάνδαλο! - Ινδική ταινία στις Κάννες παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό ως γυναίκα!

Αυτό δεν είναι μια ακόμη θεωρία για τον Ιησού...

Αυτό είναι γεγονός και αναμένεται να λάβει χώρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών!

Ο σκηνοθέτης Aneek Chaudhuri πιστεύει ότι ο κινηματογράφος είναι "καθαρή τέχνη".

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ο Ιησούς Χριστός παρουσιάζεται ως γυναίκα σε μια ταινία; Όχι, θα είναι η απάντηση και σωστά. Με το ίδιο επιχείρημα ότι η Παναγία δεν μπορεί να απεικονιστεί ως αρσενικό.

Αλλά ο Aneek Chaudhuri που πιστεύει ότι ο κινηματογράφος είναι καθαρή τέχνη και όχι μόνο για διασκέδαση, έχει παρουσιάσει σκανδαλωδώς τον Ιησού Χριστό ως γυναίκα στη νέα του ταινία που έχει επιλεγεί για προβολή στις Κάννες το 2019.

Ο εν λόγω σκηνοθέτης αρέσκεται να προκαλεί, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το αντικείμενο που επέλεξε και ο τρόπος που το επεξεργάστηκε αναμένεται να προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στον χριστιανικό κόσμο, ειδικά σε μια περίοδο που οι Χριστιανοί βάλλονται πανταχόθεν.

Η τελευταία του ταινία με τίτλο "Cactus" είναι πραγματικά ένα πολύ ριζοσπαστικό και τολμηρό βήμα ενώπιον του παγκόσμιου χριστιανισμού και του Ιησού Χριστού, και ειδικότερα το να κάνει μια ταινία με εναλλαγή φύλου και να μετατρέψει τον Ιησού Χριστό σε γυναίκα.

Με την έμπνευσή του για αυτή την εξαιρετικά ευαίσθητη και ριζοσπαστική ιδέα, ο Chaudhuri λέει: «Ο Κάκτος έγινε αντιληπτός στην παρατήρηση ριζικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στη σκιά της θρησκείας. Νόμιζα ότι κανείς εκτός από την Παναγία (MOther Mary) θα μπορούσε να απεικονιστεί ως πρεσβευτής της ειρήνης. Εξάλλου, οι ανατολικές παραδόσεις έχουν αμφισβητηθεί πολλές φορές. Tώρα είναι η στροφή για να δείξουμε έναν καθρέφτη και στη Δύση ».

Μια γυναίκα έχει απεικονιστεί ως ο Ιησούς Χριστός και παίζεται από την Aparajita Dey.

Για το γεογονός πως σχετίζει μια γυναίκα ηθοποιό στο ρόλο του Ιησού Χριστού, ο σκηνοθέτης προσθέτει περαιτέρω: "Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άνδρα ως την επιτομή του Χριστού, όπως απεικονίζεται στη Βίβλο. Η ευαισθησία, ή η αντοχή, αισθάνομαι έντονα μόνο μια γυναίκα έχει τέτοια χαρακτηριστικά. "

"Μέσα από αυτή την ταινία, προσπαθώ να προσωποποιήσω τον Θεό και να δημιουργήσω μια γέφυρα μεταξύ ανθρώπων και Θεων, η οποία είναι πιο περιορισμένη. Επιπλέον, αυτό είναι μια αντανάκλαση της συνήθειας του δυτικού κόσμου από τις κηλίδες των παρασίτων στις παραδόσεις μας μέσα στο χρόνο ", προσθέτει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ