Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό! Έμεινε με 8 παίκτες, σκέψεις για μεταγραφή

Η κρίση που περνά η ομάδα των ερυθρόλευκων φαίνεται πως συνεχίζεται, καθώς μετά τον Ουέμπερ, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί κι ο Αξέλ Τούπαν. Έτσι, οι Πειραιώτες μένουν με 8 επαγγελματίες παίκτες, ενώ συζητούν και το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ από την Euroleague. Ο Μπριάντε Γουέμπερ κι ο Αξέλ Τουπάν αποχώρησαν και σε συνδυασμό με την απουσία των Σπανούλη, Στρέλνιεκς (τραυματίες) και Γκος (άδεια) οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν μόλις με οκτώ επαγγελματίες διαθέσιμους παίκτες.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν μόλις με 10 παίκτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ που αρχίζει σε λίγη ώρα (15:45), με τον Ντέιβιντ Μπλατ να παίρνει μαζί του και δύο παίκτες  της εφηβικής ομάδας. Ο λόγος για τους Κολοβέρο και Ζευγαρά.

Η δεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ: Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Μάντζαρης, ΛεΝτέι, Μπόγρης, Αγραβάνης, Κολοβέρος και Ζευγαράς.

Σκέψεις για μεταγραφή

Ο Ουέμπερ αποχώρησε λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής, ο Τουπάν ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο του, ο Γκος βρίσκεται στις ΗΠΑ με άδεια, ενώ οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς είναι τραυματίες.

Το κενό, λοιπόν, είναι τεράστιο στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη, προκειμένου να βγει η χρόνια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης