Αθλητισμός

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Μιλήσαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Αδριατική Λίγκα»

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή στην Αδριατική Λίγκα.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν μίλησε στη Novosti, τονίζοντας ότι μία από τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, είναι να παίξει τουλάχιστον τρία χρόνια στο πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη το σχετικό αίτημα για να συμμετάσχει στην ABA Liga. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν έλθει σε επαφή μαζί μας. Τις προηγούμενες ημέρες μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε σαφείς τις προθέσεις του. Μια από τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, εφόσον οι ομάδες μας δώσουν τη συγκατάθεσή τους, είναι να παίξει για τουλάχιστον τρία χρόνια. Οι σύλλογοι της Αδριατικής Λίγκας πρέπει να σκεφτούν και να επιδείξουν μια συνολική στάση. Είναι σημαντικό να παραμείνει το ενδιαφέρον για το μπάσκετ στην περιοχή μας», δήλωσε ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές