Κόσμος

Προσπάθεια εξαγοράς από «σιωνιστές νεοσυντηρητικούς» των ΗΠΑ καταγγέλλει ο ιδρυτής του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (βίντεο)


Η «κλίκα» που προσπαθούσε να εξαγοράσει την πατριωτική δεξιά σε όλον τον κόσμο αντικαθιστώντας τη με αχυράνθρωπους

Σιωνιστές νεοσυντηρητικοί από τις ΗΠΑ προσπάθησαν να εξαγοράσουν το 2007 το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP), σύμφωνα με παλιότερη καταγγελία του ιδρυτή του, Νικ Γκρίφιν, η οποία δεν είδε σχεδόν καθόλου το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Γκρίφιν το 2007 έγινε μια τεράστια συστηματική προσπάθεια χρηματοδότησης από την ”Σιωνιστική νεοσυντηρητική κλίκα” των ΗΠΑ ζητώντας τους ως αντάλλαγμα μόνο δύο πράγματα: 1) να συγκεντρωθούν σε επιθέσεις στο Ισλάμ και 2) να μην κριτικάρουν το διεθνές τραπεζικό σύστημα.

Η προσπάθεια αυτής της ”κλίκας” ήταν να επιβάλλει μια πολιτική ώστε να εξαγοράσει την πατριωτική δεξιά σ’ όλο τον κόσμο αντικαθιστώντας την, σύμφωνα με τον Γκρίφιν, με ”μαριονέτες”. Όπου δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν καθιερωμένα κόμματα δημιουργούσαν τα δικά τους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το EDL (English Defense League), το Britain First και το Pegida, τα οποία είναι όλα φιλο-Ισραηλινά.

Ο Γκρίφιν υποστήριξε επίσης ότι οι ίδιοι άνθρωποι βρισκόντουσαν πίσω από δεξαμενές σκέψης όπως το ”Policy Exchange”, το ”Center for Policy Studies” και το ”Nothing British”.

https://www.youtube.com/embed/4w7B6HDhxG4?feature=oembed

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όντως το EDL δημιούργησε ”εβραϊκή πτέρυγα” στο κόμμα το 2010 και να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2014 ανακοινώθηκε ότι ο Νικ Γκρίφιν είχε χρεωκοπήσει οικονομικά, ενώ λίγους μήνες αργότερα τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς εκδιώχθηκε από το ίδιο του το κόμμα, το BNP, χάνοντας την ηγεσία.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε το 2013.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ