Αυτοδιοίκηση

«Πειραιάς Νικητής»: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ξανά ο Β. Μαρινάκης-Βίντεο

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Γιάννης Μώραλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεσμεύτηκαν στους Πειραιώτες ότι στα επόμενα πέντε χρόνια η πόλη του Πειραιά θα είναι αγνώριστη από έργα που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και για το επίπεδο που θα προσφέρουν στους κατοίκους της.

 

Καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο, ο Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθαν στην αίθουσα Red 1925 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» για να ξεδιπλώσουν το όραμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για το πρώτο λιμάνι της χώρας, την επόμενη πενταετία.  Είναι η επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού που θριάμβευσε το 2014 και ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του πειραϊκού λαού.

Μόλις κόπασαν τα χειροκροτήματα πήρε το λόγο ο Γιάννης Μώραλης και θύμισε σε όλους τους παρευρισκόμενους τα σημαντικά έργα που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τα έργα, πολλά από τα οποία ολοκληρώθηκαν, και άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς είναι μακράς πνοής, έργα υποδομής που θα διαρκέσουν για δεκαετίες. Εκανε μία παύση ο Γιάννης Μώραλης και στράφηκε στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο ξεκίνησε  αυτή τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια. «Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά.

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε με ξεκάθαρες κουβέντες για απτά πράγματα, για τον τρόπο δράσης του όλα αυτά τα χρόνια. Εξήγησε πως έβαλαν  κάτω τον χάρτη της πόλης, μίλησαν, είδαν, άκουσαν όσα είχαν να πουν χιλιάδες Πειραιώτες. Και είδαμε την πόλη στην πραγματική της διάσταση, τα προβλήματά της, συγκεράσαμε τις γνώσεις μας, τις ιδέες εξειδικευμένων ανθρώπων και τις αξιοποιήσαμε για να υπερβούμε δυσκολίες. «Οχι πρόσκαιρα αλλά μακροχρόνια». «Εκπονήσαμε το μακροχρόνιο σχέδιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για τα επόμενα χρόνια. «Είναι το όραμα που έχουμε όλοι. Εμείς που ζούμε εδω, οι επισκέπτες, κάθε άνθρωπος που περνά από την πόλη και θέλει το καλύτερο για αυτήν».

Ο Γιάννης Μώραλης δεσμεύτηκε ότι ο Πειραιάς δεν θα γυρίσει πίσω. Ζητάμε να μεταφέρετε το μήνυμα ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να πάμε σε πειραματισμούς» είπε, αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του.

Παράλληλα, όπως τόνισε, «δεν είμαστε ένας κομματικός συνδυασμός. Στον Πειραιά πρέπει να πάμε όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε την πόλη μπροστά. Οι ομάδες είναι αυτές κερδίζουν» πρόσθεσε, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες της επόμενης ημέρας για τον Πειραιά, οι οποίοι καλύπτουν κάθε πτυχή της λειτουργίας της πόλης.

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Εχω μόνο να δώσω και τίποτα να πάρω».

Τα χειροκροτήματα πλημμύρισαν ξανά την ιστορική αίθουσα. Και όλοι περίμεναν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλήσει. Να πει ότι και την επόμενη πενταετία θα βοηθήσει, θα είναι στο Συνδυασμό, παρών στο Δήμο, χορηγός, βοηθός και αρωγός αθόρυβος και ουσιαστικός. «Εχω μόνο να δώσω και τίποτα να πάρω».

Έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Μώραλη και τους υποψήφιος δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων εκ νέου την υποψήφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, τονίζοντας πως την επόμενη ημέρα όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη ημέρα της πόλης και σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει κάποιο προσωπικό όφελος.

Παράλληλα, έκανε σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων στον Δήμο Πειραιά, ενώ έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση για την παντελή απουσία της από το Δήμο, καθώς και τη στοχοποίηση του ιδίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ