Αθλητισμός

Παροξυσμός στην Τούμπα - Οπαδοί σκαρφαλώνουν για να μπουν στο γήπεδο - «Λαοθάλασσα» στον Λευκό Πύργο! (εικόνες, βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ σφραγίζει απόψε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και η... τρέλα των οπαδών του δεν έχει προηγούμενο!

34 χρόνια είναι πολλά… πάρα πολλά! Όμως η ώρα έχει έρθει και ο δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος ξανά, γράφοντας ιστορία! Στο δεύτερο μόλις λεπτό ο ΠΑΟΚ έδειξε υπεροχή στο γήπεδο απέναντι στον Λεβαδειακό και ο Εβγέν Σάκχοφ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Στο όγδοο λεπτό με γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έγινε το 2-0 και την ίδια ώρα οι οπαδοί που βρίσκονται έξω από το γήπεδο, φωνάζουν συνθήματα και πανηγυρίζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε τις εικόνες

https://youtu.be/i9vJ0Mdi_yg

Χαμός για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Νωρίτερα, οπαδοί του ΠΑOΚ προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ωστόσο δεν τους επιτρέπεται η είσοδος καθώς δεν διαθέτουν εισιτήρια για την πρόσβαση τους!

Ορισμένοι από αυτούς, πηδούσαν επάνω στα τειχάκια του γηπέδου ώστε να μπουν μέσα ενώ άλλοι τοποθετούν κάδους, με σκοπό να διευκολυνθούν.

Δείτε τις εικόνες

Την ίδια ώρα, χιλιάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Λευκό Πύργο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρακολουθήσουν στη γιγαντοοθόνη που έχει στηθεί τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι η ΠΑΕ ΠΑOΚ εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους οπαδούς του Δικεφάλου που δεν έχουν εισιτήριο να βρεθούν στο Λευκό Πύργο.

Δείτε τις φωτογραφίεςΠΑΟΚ

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ