Πολιτική

Παραιτήθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Παυλιδάκης – «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»!

Με μια λιτή αλλά «σκληρή» ανακοίνωση, ο Γιάννης Παυλιδάκης γνωστοποιεί την παραίτησή του από τη θέση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, θέση την οποία κατείχε για 5 χρόνια.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Παυλιδάκη αναφέρει: «Συμπληρώνω ήδη 44 συναπτά έτη εθελοντικής προσφοράς στο χώρο της αριστεράς, 5 χρόνια ως Συντονιστής της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και υποβάλω την παραίτηση μου από Συντονιστής της Ν.Ε.

Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι. Η προσπάθεια απαξίωσης, σπίλωσης και λάσπης στο πρόσωπο μου από κύκλους της Αθήνας, του Ηρακλείου αλλά και από ορισμένους βουλευτές δεν με αφορά.

Η αξιοπρέπεια και η τιμή μου δεν διαπραγματεύονται. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου τις πολιτικές της κυβέρνησης και του κόμματος, του οποίου παραμένω ενεργό μέλος. Σας ευχαριστώ για την μακρόχρονη συνεργασία».

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...