Οικονομία

Πήρε κεφάλια ο Σαββίδης στο «Εθνος» - Καρατομήθηκε ολόκληρη η διευθυντική ομάδα


Επιβεβαιώνει το γεγονός ο εκδότης της εφημερίδας

Απομακρύνθηκαν πριν από λίγο όλοι οι διευθυντές της εφημερίδας «Εθνος» μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές ξεκινώντας με απολύσεις όλης της ηγετικής ομάδας της εφημερίδας.

Πρόκειται για τους Αντώνη Σκυλλάκο, Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη και Κώστα Κυριακόπουλο. Πριν από μία ώρα μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook στον προσωπικό λογαριασμό του ο εκδότης του «Εθνους» Νούλης Χατζηδημητρίου επιβεβαίωνε την εξέλιξη γράφοντας τα εξής: «Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

https://www.facebook.com/noulisch/posts/10218637269945754&width=500

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στενοί συνεργάτες του κ. Σαββίδη, «Η λύση της συνεργασίας έγινε σε καλό κλίμα. Η απόφαση έχει σχέση με την διαπίστωση από την πλευρά της ιδιοκτησίας πως πλέον μπαίνουμε σε μία νέα εποχή σύνδεσης του έντυπου περιεχομένου με το ψηφιακό και γι αυτό αποφασίστηκε να συσταθεί μία νέα διευθυντική ομάδα. Θα αποτελείται από 40ρηδες συνεργάτες μας και δεν θα προχωρήσουμε σε νέες προσλήψεις.

Θα αξιοποιηθούν τα στελέχη του Ομίλου μας. Διαψεύδουμε μάλιστα όλα όσα γράφονται και συνδέουν τη συγκεκριμένη απόφαση με αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Οι ανακοινώσεις των ονομάτων της νέας ομάδας των επικεφαλής θα γίνει τις επόμενες ώρες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...