Κοινωνία

Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε 4μελή οικογένεια με παραπληγικά μέλη

Μόνο ως κράτος κοινωνικής πρόνοιας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η Ελλάδα.

Τρία μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις αναφορές για διακοπή του ρεύματος σε τετραμελή οικογένεια Πατρινών εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι τετραπληγικά και ένα ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, σοκάρει η νέα αποκάλυψη του αντιδημάρχου Πάτρας Δημήτρη Πελεκούδα, σύμφωνα με την οποία πριν από λίγες ημέρες η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, βυθίζοντας επί ημέρες στο σκοτάδι μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον κ. Πελεκούδα η οικογένεια για να βλέπει χρησιμοποιούσε μεγάλα κεριά με αποτέλεσμα να καεί στην κοιλιακή χώρα ανήλικο κοριτσάκι!

Ο κ. Πελεκούδας μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, περιέγραψε απίστευτες σκηνές σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πολλών μονογονεϊκών οικογενειών χωρίς ρεύμα επί ημέρες.

https://soundcloud.com/panos-andriopoulos-73332567/1mnvm1rsnolf

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...