Πολιτική

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (εικόνες)

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να παραστεί στην Ι.Ακολουθία των Αγίων Παθών του Κυρίου, στον Πατριαρχικό Ναό.


Κυριάκος Μητσοτάκης, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και από συνεργάτες του, προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό και ακολούθως έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συναντήσεώς τους συζήτησαν επίκαιρα θέματα.

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Είναι ιδιαίτερη χαρά να σας υποδεχόμεθα εδώ στο Φανάρι και για εμένα και για το Οικουμενικό Πατριαρχείο σήμερα μεγάλη Πέμπτη εν αναμονή της Αναστάσεως» είπε ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κκ Βαρθολομαίος απευθυνόμενος στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πατριαρχικό γραφείο σήμερα νωρίς το απόγευμα.

«Παναγιώτατε ήθελα Μεγάλη Πέμπτη να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ μαζί σας σε αυτή την τόσο σπουδαία μέρα της Ορθοδοξίας να σας μεταφέρω τα για μια ακόμη φορά την βαθιά αγάπη και τον σεβασμό μας» σημείωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης στην συνάντηση του με τον κ. Βαρθολομαίο και θυμήθηκε την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ίμβρο όπου παρευρέθη σε θυρανοίξια Παρεκκλησίου που ανακαίνισης πρόσφατα για να ξαναλειτουργεί μετά από δεκαετίες.

Ο κ. Μητσοτάκης το βράδυ θα εκκλησιαστεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου και αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Δημήτρης Παπαμήτσος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...