Αθλητισμός

Ο Μαραντόνα υποκλίνεται στον Πελέ: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε ο Ντιεγκίτο (εικόνα)


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε την συμπαράστασή του στον «βασιλιά» Πελέ στις δύσκολες ώρες που διανύει

Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο ανέβασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, που τον απεικονίζει μαζί με τον Πελέ.

Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών σε ένα υπέροχο ενσταντανέ ακριβώς πριν από 40 χρόνια. Ο νεαρός Ντιεγκίτο δίπλα στον Πελέ, ο οποίος παίζει κιθάρα! Και στην ανάρτηση τον αποκαλεί «βασιλιά»!

«Σήμερα αυτή η φωτογραφία έγινε 40 ετών. Ήταν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όταν συναντηθήκαμε. Πόσο νέοι ήμασταν… Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, βασιλιά Πελέ, με πολλή δύναμη», έγραψε ο Ντιέγκο Μαραντόνα με αφορμή τη νέα περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διαμονή του στο Παρίσι ο 78χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος επιστρέφοντας στην πατρίδα του εισήχθη πάλι στο νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/BwDkBQwlmvA/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος Πελέ είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Παρισιού, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ουρολοίμωξης που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, αλλά επιστρέφοντας στη Βραζιλία χρειάστηκε να μπει και πάλι στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...