Αυτοδιοίκηση

Οργή Λιβαθηνού για το «μανιφέστο του μπ@@λ@@» του Ψινάκη: «Οι εκατό χαμένες ψυχές δεν έσβησαν το θράσος του»

Εξαλλος με το θράσος και τις νέες πολιτικές φιλοδοξίες του νυν δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, που ανακοίνωσε την κάθοδό του στην Ευρωβουλή, δηλώνει ο  ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Λιβαθηνός.

Ο κ. Λιβαθηνός σε μια χειμαρρώδη ανακοίνωση, επικρίνει τον κ. Ψινάκη, χαρακτηρίζοντας απίστευτο το πολιτικό μανιφέστο που δημοσίευσε χτες, όπου ανέφερε ότι κάποιοι θα πάρουν «το μπούλο», ενώ σημειώνει ότι «προκαλεί συναισθήματα οργής», «όχι μόνο για την ανικανότητα, αλλά και την ανηθικότητα του».

«Πίστευα ότι εκατό χαμένες ανθρώπινες ψυχές θα εξαφάνιζαν, ή τουλάχιστον θα περιόριζαν το θράσος ενός κατά συνείδηση ψεύτη και δημαγωγού, όπως ο Ηλίας Ψινάκης. Αποδεικνύεται, όμως, ότι η τραγωδία του Ματιού και του Νέου Βουτζά όχι μόνο δεν επηρέασε τον αρρωστημένο τρόπο σκέψης του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά αντίθετα τον αποθράσυνε ολοκληρωτικά» δηλώνει ο Σπύρος Λιβαθηνός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σπύρου Λιβαθηνού:

«Πίστευα ότι εκατό χαμένες ανθρώπινες ψυχές θα εξαφάνιζαν, ή τουλάχιστον θα περιόριζαν το θράσος ενός κατά συνείδηση ψεύτη και δημαγωγού, όπως ο Ηλίας Ψινάκης.

Αποδεικνύεται, όμως, ότι η τραγωδία του Ματιού και του Νέου Βουτζά όχι μόνο δεν επηρέασε τον αρρωστημένο τρόπο σκέψης του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά αντίθετα τον αποθράσυνε ολοκληρωτικά.

Ποια άλλη λέξη μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να χαρακτηρίσει το απίστευτο μανιφέστο που εξέδωσε για να εξαγγείλει την κάθοδό του στις Ευρωεκλογές; Ποια άλλη λέξη μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να καταγράψει τα συναισθήματα οργής που προκαλεί πλέον ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε κάθε κάτοικο του Δήμου Μαραθώνα, που γνώρισε τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την ανικανότητα, αλλά την ανηθικότητα του συγκεκριμένου ατόμου;

Δυστυχώς, ένας στους δύο κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα παραπλανηθήκαμε το 2014 από μια εξαιρετικά καλοστημένη επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ενώ πολλοί από εμάς βρεθήκαμε υποψήφιοι στο συνδυασμό «Πολίτες». Ναι, ακριβώς, το ίδιο όνομα που συνοδεύει και την νέα υποτιθέμενη καινοτόμο πολιτικά κίνησή του.

Όπως, ακριβώς, συνέβη και το 2014 ο Ψινάκης επιχειρεί να επενδύσει εκ νέου στην απογοήτευση του κόσμου από ένα πολιτικό σύστημα που δεν έχει αποδειχθεί αντάξιο των προσδοκιών μας.

Επειδή στο Δήμο Μαραθώνα πέσαμε θύματα της συγκεκριμένης τακτικής και των επικοινωνιακών πρακτικών που πάντα είναι σε θέση να παραπλανήσουν μια κοινωνία που καλείται να κουβαλήσει τα καθημερινά βάρη μιας δυσβάσταχτης οικονομικής κρίσης, οφείλουμε να προστατεύσουμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα από την επανάληψη του δικού μας εγκληματικού λάθους.

Ιδιαίτερα άνθρωποι που δεν συγχωρούμε στον εαυτό μας ότι παρασυρθήκαμε από τον συγκεκριμένο τύπο, που δώσαμε αγώνα για να τον διώξουμε μια ώρα αρχύτερα από τον Δήμο μας, που στοχοποιηθήκαμε από τον ίδιο και τα «πρωτοπαλίκαρά του» και που δίνουμε μάχη για να αποκατασταθούν όσο πιο γρήγορα γίνονται οι τεράστιες πληγές που άφησε το πέρασμά του από τον τόπο μας, οφείλουμε να εξηγήσουμε σε κάθε συμπολίτη μας ποιος είναι ο αληθινός Ψινάκης που κρύβεται πίσω από το προσωπείο του… δήθεν πολιτικού επαναστάτη, του δήθεν «λευκού ιππότη» της ελληνικής κοινωνίας!

Αν θέλουμε να σεβαστούμε όλοι πραγματικά αυτή τη χώρα, ας βάλουμε ένα τέλος σε φαινόμενα όπως αυτά του Ηλία Ψινάκη. Δεν χρειάζεται να περάσουν και άλλοι Έλληνες, όσα περάσαμε και εξακολουθούμε να περνάμε εμείς στον Δήμο Μαραθώνα!»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...