Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε έξι μήνες επιστρέφει ο Σπανούλης - Τα τρία ονόματα «βόμβες» που θα «γκρεμίσουν» το ΣΕΦ - «Τελειωμένος» ο Μπλατ

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε εξιτήριο και αρχίζει να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Θα χρειαστεί βέβαια να μετράει πολύ, αφού είναι να επιστρέψει σε περίπου έξι μήνες.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, όμως, δεν είναι από εκείνους που φοβούνται ή αποθαρρύνονται. Το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια με την τεράστια πορεία που κάνει μέσα σε τόσες δυσκολίες και εμπόδια.

Γράψαμε και χθες ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και ότι το πιο πιθανό είναι να μείνει εκεί που βρίσκεται. Το πλέον σίγουρο, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τουλάχιστον έναν ξένο παικταρά στην περιφέρεια. Μείνει, δεν μείνει ο Σπανούλης. Αλλωστε και να επιστρέψει, αυτό θα γίνει, αφότου θα έχει ξεκινήσει η σεζόν. Και συν τοις άλλοις είναι κανείς σίγουρος ότι όταν γυρίσει θα είναι όπως ήταν;

Ο ίδιος ο Σπανούλης είπε πριν από λίγο ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από ό,τι ήταν. Και βέβαια αυτό εύχονται όλοι. Η ομάδα, όμως, δεν μπορεί να στηριχθεί σε λόγια, αλλά στη λογική και στην ουσία.

Γι' αυτό το λόγο οι Αγγελόπουλοι θα πάνε το καλοκαίρι να πάρουν έναν παικταρά στην περιφέρεια. Ολων των μυαλό (και όχι μόνο το μυαλό), πάει στον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος έχει μείνει εδώ και καιρό ελεύθερος από τους Κλίπερς και όπως δήλωσε δεν θέλει να παίξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Είναι 32 ετών πλέον, με πολλά χρήματα στον λογαριασμό του, αλλά πάντα με όρεξη να παίξει.

Είναι σίγουρο ότι κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ θα του χτυπήσουν την πόρτα. Κλαμπ, που δίνουν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, όμως, ποντάρουν ότι θα του δώσουν τα κλειδιά της νέας ομάδας που θέλουν να δημιουργήσουν. Οτι αυτός πλέον θα είναι ο σταρ της ομάδας και όχι ο Σπανούλης ή κάποιος άλλος.

Αν θα πειστεί ή όχι ο Τεόντοσιτς, θα το δούμε. Από κει και πέρα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι μία ακόμη περίπτωση ηγέτη που μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Χθες ο Αμερικάνος είπε ότι δεν είναι προτεραιότητά του η Ευρώπη, αλλά "τα ξαναλέμε σε λίγους μήνες". Αλήθεια είναι αυτό. Ο Ντιλέινι θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, εκεί όπου έπαιξε δύο χρόνια με τους Χοκς. Αν, όμως, δεν βρει αυτό που θέλει στις ΗΠΑ, η επιστροφή στην Ευρώπη είναι πιθανή. Ο Ολυμπιακός τον θέλει χρόνια, είναι παίκτης που κάνει διαφορά.

Ενας ακόμη παίκτης, που μπορούν να δουν οι Πειραιώτες, είναι ο Ντάριους Ανταμς. Πρόκειται για τον Αμερικάνο που είχε εντυπωσιάσει πριν από μερικά χρόνια με την Μπασκόνια, παρέα με τον Μπουρούση και τον Τζέιμς. Ο Ανταμς είναι τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι killer, οπότε κρατήστε και αυτό το όνομα.

Οπως και να έχει, και μεγάλο όνομα γκαρντ θα υπάρξει στον Ολυμπιακό και γενικώς ομάδα θα φτιαχτεί σχεδόν από το μηδέν. Με τα τωρινά μάλιστα δεδομένα, θεωρείται πολύ δύσκολο να μείνει και τη νέα χρονιά ο Ντέιβιντ Μπλατ, παρότι έχει κλειστό διετές συμβόλαιο. Εχει χάσει τη στήριξη του κόσμου και αυτό είναι το πλέον σημαντικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...